blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

20 maart - 1 april 2017

Het Gele Krijger levenspad gaat over wijsheid. En dan bedoel ik niet de wijsheid die je haalt uit boeken of uit levenservaring, maar de wijsheid die je ontvangt uit de kosmos.
Je hebt een verbinding met de kosmos, een hot line die je in staat stelt informatie, een hogere wijsheid te ontvangen. Die wijsheid kun je downloaden als je jouw antennes op de juiste manier afstelt. Maak je hiervan gebruik dan ervaar je een vastberaden en krachtig gevoel van weten wat goed is voor jou: jouw innerlijke autoriteit en leiding. Met die innerlijke autoriteit kun je ook anderen van dienst zijn door de informatie die je ontvangt te delen. Daar hebben we met elkaar profijt van.

 

Samen hebben we heel veel wijsheid waardoor we kunnen doen wat goed is voor ons allen en ieder onze eigen rol vervullen op aarde. Het Gele Krijger levenspad vertelt je stap voor stap hoe je jouw wijsheid kunt ontwikkelen. De komende maanden zijn er weer mooie activiteiten om je daarbij te ondersteunen.
Er komt een speciale editie aan van de e-Wenscursus met gratis extra begeleiding, workshops binnen en buiten en de Jaargroep 2017 gaat bijna van start. Kijk maar en voel wat goed is voor jou. 

DNAfirmaties

De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtstreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Gele Krijger levenspad en ze activeren jouw herinnering aan onze gezamenlijke ontwikkelkracht. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert wie je werkelijk bent en brengt je in verbinding met het collectieve hartsverlangen van de mensheid.

1. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Jij ontwikkelt wijsheid door je antennes af te stemmen op de kosmos, samen met mij en alle anderen. Weet dat je die verbinding hebt en dat je door die verbinding wordt geleid. Als jij bent vergeten dat je in rechtstreekse verbinding staat met een hogere intelligentie, is het leven een gevecht, een onzekere zoektocht vol onbeantwoordbare vragen. Wat doe ik hier? Wat moet ik doen? Doe ik het wel goed? Niet jouw innerlijke leiding maar angst voert dan de regie in je leven.

Vanuit angst richt je jouw antennes op anderen voor leiding. Dan stem je jouw handelen af op want anderen denken en weten. En daar begint de ellende: een ander weet niet wat goed is voor jou. Als je leeft op de kracht van een ander, krijg jij verkeerde informatie en die ander loopt leeg op jouw antennes. Stel jouw antennes opnieuw af, niet horizontaal, op de mensen om je heen, maar verticaal, gericht op hemel en aarde. Zo ontvang je werkelijk leiding en kun je vastberaden doen wat goed is voor jou. Daarmee bewijs je niet alleen jezelf maar ook anderen een grote dienst!

2. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Jij ontwikkelt wijsheid door je verbinding met de aarde te maken, samen met mij en alle anderen. Je bent op aarde gekomen met je zielsverlangen en je hartsverlangen om alles wat op jouw wensenlijstje staat te ervaren. Dat is tegelijkertijd ook jouw bijdrage aan het grote geheel. Zodra je door de sluiers afdaalt en geboren wordt, ben je dat allemaal vergeten. En wat dan? Het lijkt net of je de verbinding met de andere wereld, de zielenwereld waar je vandaan komt achter je hebt gelaten en niet meer bent verbonden. Maar dat is niet zo. Wil je die verbinding weer kunnen voelen, dan doe je dat niet door af te stemmen op de kosmos maar door verbinding te maken met waar je nu bent: de aarde.

Ben je niet verbonden met de aarde dan blijf je zweven. De verbinding met de kosmos kan dan zelfs beangstigend of ziekmakend zijn, omdat je de energie niet kunt geleiden.

We staan meer dan ooit onder spanning. De frequentie van de aarde gaat omhoog en wij moeten mee. Doordat we op niet- geleidende schoenzolen lopen, onze huizen hebben geïsoleerd en niet meer op de grond slapen, krijgen we eerder te maken met chronische ontstekingen, chronische pijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en auto-immuunziekten. Pas als je goed bent geaard, kun jij kosmische wijsheid ontvangen, geleiden en brengen je voeten je precies daar waar je moet zijn om verder te groeien. Zo kun jij de hemelse voeten op aarde zijn.

3. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Jij ontwikkelt wijsheid door helder onderscheid te maken, samen met mij en alle anderen. Kijk om je heen? Wie bewonder je? Wie weet jou keer op keer te raken door zijn of haar gedrag? Alles wat je ziet in een ander is een spiegel van jezelf. Alles wat je raakt in je hart kun je gebruiken om jezelf te vervolmaken, te worden wie je bent en wilt zijn. Maak van je hart geen moordkuil en spreek uit wat je vindt van anderen. En doe dat dan voordat je het de ander vertelt eerst eens voor de spiegel. Als een vinger wijst naar een ander, wijzen er immers drie naar jezelf. Vergeet vooral niet alles wat je in een ander bewondert aan jezelf te vertellen, als compliment. Het is allemaal herkenning! Als je op deze manier je voordeel doet met wat je ziet om je heen, ga je stralen en daarmee bewijs je de wereld echt een dienst.

4. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Jij ontwikkelt wijsheid door dicht bij jezelf te blijven in alle onrust om je heen, samen met mij en alle anderen. Je functioneert optimaal als je weet wie je bent en thuis bent in jezelf. Vanuit een stevige basis in jezelf kun je alles wat op je afkomt gebruiken om jezelf te vernieuwen en veranderingen aanbrengen in je leven die je verder helpen. Zo ben je een voorbeeld voor anderen en laat je zien wat de kracht van vernieuwing is. Als jij het kunt, kunnen zij het ook! Je hoeft je alleen maar te bemoeien met jezelf, je eigen huiswerk doen. Wat anderen doen en hoe anderen het doen is niet jouw zaak. Dat bepalen zij, op hun eigen tijd.

5. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Jij ontwikkelt wijsheid door de zon te laten schijnen op alles wat er is, samen met mij en alle anderen. De zon heeft een enorme kracht. Als de zon schijnt komt iedereen tevoorschijn om zich te koesteren in het licht en de warmte. Die kracht zit ook in jou. Jij kunt met jouw liefde en warmte alles en iedereen koesteren. Misschien straal jij je warmte liever uit voor de een dan voor de ander. De zon doet dat niet. Die laat zijn licht schijnen op alles wat er is, gewoon omdat het er is. Ook jij hoeft geen onderscheid te maken. Straal zonder voorbehoud, wat jouw licht niet kan verdragen, verdwijnt dan vanzelf uit je leven.

6. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Jij ontwikkelt wijsheid door te vertrouwen op het leven, samen met mij en alle anderen. Het leven regelt zichzelf. En het enige wat het leven van jou nodig heeft is vertrouwen. Dat is niet altijd even makkelijk. Want waar haal je het vertrouwen vandaan dat ‘het’ allemaal wel goed komt als je leven een grote puinhoop is of een tranendal of als je midden in een crisis belandt? Juist op die momenten is het belangrijk dat je leert jezelf te koesteren. Dat lukt alleen als je vindt dat jij het waard bent om er te zijn, om voor te zorgen en te verwarmen. Wees als een moeder voor haar kind. Wees als de aarde die ons draagt en voedt, en steeds opnieuw weer doet wat nodig is om problemen op te lossen waar wij brokken maken. Toon je dankbaarheid aan de aarde door haar jouw vertrouwen te geven.

7. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Jij ontwikkelt wijsheid door met hart en ziel het leven te leven, samen met mij en alle anderen. Het leven is je gegeven. De aarde is je gegeven. En het is aan jou en mij om er wat moois van te maken en te zorgen dat we als mensheid kunnen voortbestaan. Aan jou en mij de taak om als een goed huisvader om te gaan met alle rijkdom en schatten van de aarde. We zijn er nogal gulzig en graaierig mee omgegaan als mensheid. Niet alleen de aarde lijdt daardoor. Wij lijden net zo hard mee. Pieter Derks schreef een prachtige ‘vertaling’ van het Onze Vader dat laat zien wat we onszelf aandoen met onze gulzigheid.

Onze waarde?

Die in de markt zijt?

Uw groei worde geheiligd?

Uw rendement kome?

Uw wil geschiede?

Gelijk in de winkel alsook op ons aanrecht?

Geef ons heden onze dagelijkse koopkracht?

En verhoog onze schulden?

Zoals wij ook anderen hun schulden verhogen?

En leid ons niet in recessie?

Maar verlos ons van inflatie?

Want van u is de overheid en de beurs en de markt?

Tot in de eeuwigheid ?

Amen

Wie met hart en ziel leeft, neemt liefdevol en met wijsheid deel aan het aardse leven. Gebruikt alleen het noodzakelijke voor zichzelf en laat genoeg over voor anderen en voor het voortbestaan van de aarde en voor nieuwe generaties.

8. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Jij ontwikkelt wijsheid door te dromen met je ogen open, samen met mij en alle anderen. De aarde is nog niet af. Wij mogen er samen wat moois van maken en alles is mogelijk. Echt alles! En jij bepaalt mede wat het gaat worden. Er is overvloed voor iedereen. En denk nou niet dat die overvloed overal is behalve bij jou. Waarvan heb jij heel veel, veel te veel om alleen voor jezelf te gebruiken? Wat zijn jouw unieke talenten en kwaliteiten? Welke bijdrage lever jij alleen al doordat je er bent? Soms moet je het van een ander horen, omdat het zo vanzelfsprekend is wat jij te delen hebt, dat je het zelf niet eens door hebt. Deel wie je bent, deel wat je kunt en natuurlijk ook wat je hebt. Stel je ook open om overvloed van anderen te ontvangen. Er is meer dan genoeg voor iedereen!

9. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Jij ontwikkelt wijsheid door te groeien tegen de verdrukking in, samen met mij en alle anderen. De zekerheden die je nu hebt, zijn verbonden aan wat je tot nu toe hebt ontwikkeld van jezelf. Wat je hebt houdt je op je plek. Maar er is nog zoveel meer. Je bent hier gekomen om te groeien en bloeien als nooit tevoren. Je bent hier om steeds opnieuw weer je zekerheden los te laten en te kiezen voor groei. De enige manier om erachter te komen wat er in jou zit, is groeien en loslaten wie je denkt dat je bent. Zo kan het zaad van de mensheid ontkiemen, groeien en bloeien.

10. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Jij ontwikkelt wijsheid door je lichaam te waarderen en eren, samen met mij en alle anderen. Het lichaam liegt nooit en is oneindig wijs. Het draagt de wijsheid van de evolutie mee in iedere cel. Je lichaam wijst je de weg om te doen wat goed is voor jou. Het geeft je energie als je goede voeding tot je neemt. Dit betekent niet alleen dat je gezond moet eten, maar ook dat je moet doen wat je leuk vindt, moet omgaan met mensen die jou energie geven en dat je werk moet doen waarvan je blij wordt. De enige manier om erachter te komen wat jou energie geeft, is ervaren en de signalen van je lichaam honoreren. Je lichaamswijsheid is de oudste wijsheid die je met je meedraagt. Iedere cel van jou weet wat nodig is om via jou de hemel op aarde te brengen.

11. Witte Wereldoverbrugger -  Ik ben het begin en het einde

Jij ontwikkelt wijsheid door je over te geven aan het onzichtbare, samen met mij en alle anderen. De onzichtbare wereld is de wereld van de ziel, die weet waarom jij hier bent en ook weet wat er op jouw verlanglijstje staat. Dat jij niet meer precies weet met welk verlangen je aan dit aardse leven bent begonnen, wil niet zeggen dat het niet bekend is. Je ziel weet het precies en stuurt jou aan bij alles wat je doet. Laat jij je leiden door je ziel? Durf jij je over te geven aan het onbekende? Los te laten voordat je weet wat er voor terugkomt? Als je angst voelt voor het onbekende, weet dan dat jij bezig bent je ziel te controleren, dat je je verzet tegen je eigen zielsverlangen. In die zin is angst een goede raadgever. Voel je angst, dan ben je precies op het punt aangekomen waar jij je mag overgeven om zo jouw bijdrage te leveren aan de wereld.

12. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Jij ontwikkelt wijsheid door je handen open te doen, samen met mij en alle anderen en ze te gebruiken om samen te werken. We zijn hier om ons eigen zielsverlangen te vervullen én we zijn hier met elkaar om ons gezamenlijke zielsverlangen te vervullen. Die twee verlangens gaan hand in hand. We hebben elkaar nodig om onze ervaringen op te doen. Wijsheid ontwikkelen is je realiseren dat zowel geven als ontvangen alleen kan met open handen en dat geven ontvangen is en andersom. Geef om anderen te laten ervaren wat ontvangen is en ontvang om anderen te laten ervaren wat geven is.

13. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Jij ontwikkelt wijsheid door je eigen plek in te nemen, niet die van mij of van anderen. Alleen op die plek kun je stralen en je licht laten schijnen. Je bent hier niet om je plek te vinden in de wereld die we met elkaar hebben gecreëerd, maar om een nieuwe wereld te creëren met jouw eigen unieke wijsheid. 

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda