blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

20 februari - 4 maart 2019: het Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je passie de ruimte te geven. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit?
Sommige patronen zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Ze hebben nog wat extra bevestiging van je nodig dat het nu echt klaar is. En daarbij word je geholpen in het Witte Spiegel pad. Het gaat erom dat je trouw blijft aan je nieuwe jij als zich iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

VREDE SLUITEN MET HET VERLEDEN
Witte Spiegel, reflecteert alle kanten op. Kijk maar daar de afbeelding van het zegel. De spiegel brengt je in het brandpunt van verleden en toekomst, hemel en aarde. De enige plek waar jij jezelf echt kunt ontmoeten. In het Witte Spiegel levenspad gaan we op zaterdag 23 februari de middenkolom van de Tzolkin in. Dan breekt een periode aan waarin we tussen het verleden en de toekomst in staan: in het hier en nu.
In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast, vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor je hart en ziel.

JE NIEUWE JIJ BLIJVEN
Je nieuwe jij, die zich in het Rode Slang levenspad al heeft aangekondigd mag je nu vrijuit laten dromen over de toekomst. Je nieuwe jij laat zich namelijk niet beknotten door in het verleden aangeleerde gewoonten en schijnbare verplichtingen. Verplichtingen kunnen soms heel ver terug gaan. Zo kun je zelfs trouw zijn aan een patroon dat is ontstaan in eerdere generaties. Dat kan heel verwarrend kan zijn: je blijft zoeken naar het waarom van je gedrag, terwijl je daardoor juist vasthoudt aan het patroon dat je wilt loslaten. Het patroon laat jou los als jij in het hier en nu jouw eigen plek inneemt, je eigen dromen droomt en je ernaar gedraagt.

OMGAAN MET HARDNEKKIGE PATRONEN
Hardnekkige patronen zijn meestal de meest onwelkome gasten in je leven. Van die gasten die je het liefst meteen de deur wijst en zo snel mogelijk vergeet. Toch is het een gemiste kans om zo met ze om te gaan. Drie tips die mij enorm helpen:

TIP 1: Verwelkom het verleden
Verwelkom het verleden als het zich aandient. Ook al ben jij er klaar mee, het is kennelijk nog niet klaar met jou. Je hebt het cadeau namelijk nog niet aangenomen. Als je het verleden werkelijk verwelkomt met liefde, transformeert ballast zich tot een opening naar nieuwe mogelijkheden en grote veranderingen in je leven.

TIP 2: Maak bewust contact met je hart en ziel
Als je tegen iets ouds aanloopt, is het de kunst om bewust contact te maken met je hart en ziel. Door via deze weg verbinding te maken met dat deel van jezelf dat zo graag het oude patroon in stand wil houden, kan het in liefde oplossen.

TIP 3: Profiteer van de dagenergie
De perfecte energie voor het doorbreken van oude patronen is die van 27 februari: Rode Slang toon 8 in dit Witte Spiegelpad. Deze dag ondersteunt je om in harmonie te komen met je passie en met datgene wat jou echt energie geeft zodat je hier en nu jouw eigen plek kunt innemen.

Op 27 februari profiteren we van deze mooie energie in de workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid' in Arnhem. Verderop in de nieuwsbrief lees je er meer over. Als je zelf in het Witte Spiegelpad bent geboren of jarig bent geweest is deze workshop natuurlijk een extra kans om over jezelf te leren. Dat geldt natuurlijk ook als je een speciale connectie hebt met Rode Slang of toon 8.

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda