blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

2 - 14 maart 2022: het Blauwe Nacht levenspad

Hoe heb jij het Witte Hond pad beleefd? Ondanks de zachte energie van Witte Hond, was de energie van dit pad bepaald niet zacht en aangenaam. Daar waar we ver verwijderd zijn van de ziel en bezieling, is transformatie nodig. Dan moet het eerst erger worden voordat het beter wordt. Juist om je dichter bij jezelf te brengen zodat je de stem van je ziel (weer) kunt horen. Het Blauwe Nacht levenspad dat vandaag van start gaat, brengt je terug naar binnen, naar de droomwereld waar geen beperkingen zijn en alles mogelijk is. Waar je volledig recht kunt doen aan jouw ziel en handelen naar wat je ziel goed doet. In de droomwereld ligt de toekomst helemaal open en is er overvloed voor iedereen.

Huis van je ziel

Blauwe Nacht staat symbool voor de plek waar je ziel woont. De energie van het Blauwe Nacht pad helpt je om je thuis te voelen bij jezelf, vrij te zijn en te geloven in een overvloed aan mogelijkheden voor een duurzame toekomst. Nu er veel beperkingen zijn opgeheven is het een mooi moment om je af te vragen aan welke beperkingen jij de afgelopen tijd gewend bent geraakt. Misschien wel zo gewend dat je niet eens meer opmerkt hoe beperkend ze waren. Dit pad geeft je energie om jezelf te bevrijden van innerlijke beperkingen, zodat je weer vrijuit kunt dromen.

Cruciale periode voor 2022

Het Blauwe Nacht levenspad is een cruciale periode voor dit jaar. Dat heeft alles te maken met de jaarenergie Blauwe Nacht toon 6 die extra wordt geactiveerd in dit pad. Wat je deze dertien dagen bewust (of onbewust) aandacht geeft, gaat het hele jaar doorwerken.

Deze dertien dagen ontvang je energie om jouw droomwereld te verkennen. Naar binnen keren om te dromen levert vaak niet direct contact met je dromen op. Je binnenwereld is namelijk ook de plek waar je vervelende ervaringen zoals teleurstellingen en mislukkingen met eerdere dromen opbergt. Je hebt het verdriet of de boosheid daarover veilig opgeborgen omdat je deze gevoelens niet eerder kon of wilde aanzien.

Als je merkt dat je geen contact kunt maken met je dromen, dan is het tijd om alsnog je opgeborgen ervaringen liefdevol aan te kijken, zodat je de bijbehorende ballast kunt opruimen. Zo krijgt je ziel weer ruimte om in jouw lichaam te wonen en te dromen van overvloed en een duurzame toekomst. 

Onrust nodigt je uit, laat jou weten: je bent er klaar voor. Dus verwelkom alles wat je tegenkomt, het dient zich aan zodat je in de stilte die daarna ontstaat beter contact kunt maken met jouw dromen.

De volgende stap

Blauwe Nacht is het moment dat de dageraad ontwaakt. De zon is nog niet op maar het donker is voorbij. Durf je je toekomstdromen echt voor mogelijk te houden? Zelfs als er zoveel donkers in de wereld gaande is.

De stap om jouw dromen daadwerkelijk waar te maken is ze te delen met anderen! Het is een teken dat je in mogelijkheden gelooft in plaats van beperkingen. En dat is wat de wereld nodig heeft. Spreek erover met anderen, schrijf erover voor anderen. Delen maakt je tot een magneet voor alles wat nodig is om beperkingen te ontstijgen en van mogelijkheden kansen te maken.

 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda