blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

2 - 14 december 2020: het Gele Ster levenspad

Hoe heb jij geinvesteerd in jezelf de afgelopen dertien dagen? Is het je gelukt om de energie van het Blauwe Adelaarpad te benutten door goed voor jezelf te blijven zorgen? Alleen als je lekker in je vel zit, kun je vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. Het is daarbij belangrijk dat je erkent dat je niet overal goed in hoeft te zijn en dat het ook niet allemaal perfect hoeft te zijn.

Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt in een harmonieuze wereld waarin ieder zijn deel krijgt.

  • Als je meer neemt dan je toekomt, doe je een ander tekort.
  • Als je meer geeft dan je kunt, doe je jezelf tekort.
  • Als je vertrouwt dat er genoeg is voor iedereen, krijg je wat je toekomt.

Verbondenheid en flexibiliteit

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken.

Bij veel mensen komen diep gewortelde programmeringen omhoog over angst voor de dood - die eigenlijk een angst is voor het leven - over tekorten en dat er niet genoeg is voor iedereen. Het is belangrijk dat we deze programmeringen in onszelf waarnemen, zonder er daadwerkelijk gedrag aan te koppelen. De kunst is om in jezelf waar te nemen of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en onzekerheid of vanuit liefde en vertrouwen? 

De wereldwijde crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken. En er is zoveel meer mogelijk dan je zelf vanuit angst en onzekerheid kunt bedenken.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wél is en stel je tegelijkertijd voor hoe je zou handelen als je het wél zou kunnen. Dat is namelijk het spoor dat je mag volgen met je gedrag. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden: fake it until you make it. Het werkt! Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. Niet alleen creativiteit die leidt tot kunstzinnigheid, maar ook tot slimme oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen.

Grote veranderingen

We bewegen ons stap voor stap op weg naar grote veranderingen. Begin 2020 schreef ik dat we dit jaar op allerlei vlakken transformatie en chaos konden verwachten. Wat er nu gaande is in de wereld kun je zien als een weeënstorm, voorafgaand aan de geboorte van het nieuwe. Ook 2021 zal een overgangsjaar zijn. Het is het brandpunt tussen verleden en toekomst. Een jaar waarin het oude nog niet weg is en het nieuwe nog niet binnen handbereik. Het is het jaar waarin je 'Ja' mag zeggen op het grensvlak tussen loslaten en opnieuw beginnen. We mogen een manier vinden om in de leegte te verblijven. Precies daar waar het oude ons zal loslaten en het nieuwe naar ons toekomt. Er is geen weg terug, we hebben maar één keuze: vooruit gaan zonder te weten waarheen. De Tzolkin geeft je daarbij een steun in de rug.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda