blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

19 september - 1 oktober 2016: het Witte Tovenaar levenspad

Vandaag begint het Witte Tovenaar levenspad, het pad van het hart en het pad van magie. Het gaat deze dertien dagen om de kracht van het hart versus de kracht van macht. En 2016, het Rode Hemelwandelaar toon 13 jaar, gaat over het afbreken van oude systemen rondom macht. De laatste tijd zien we daarvan in de gezondheidszorg, de politiek en de financiële wereld talloze voorbeelden. Juist als oude systemen worden afgebroken, lijken ze ineens even heel machtig te worden. Ineens lijkt het of je weer helemaal in de greep bent van datgene waarvan zo graag los wilt komen.

Sommige gebeurtenissen zijn zo naar dat je ze liever wilt negeren. Zoals bijvoorbeeld de twee nieuwe wetten die afgelopen week zijn aangenomen over orgaandonatie en over de toegang van zorgverzekeraars tot onze medische dossiers. Je kop in het zand steken is geen optie. Het is zaak dat je je goed informeert over wat er gaande is, zodat je bewust kunt handelen. Daarnaast raad ik je aan dit soort narigheden te zien als teken dat we op de goede weg zijn. Het zijn stuiptrekkingen van het systeem dat overduidelijk aan zijn einde aan het komen is.
 
Het is juist nu zaak dat we ons niet laten verleiden om ons machteloos en gevangen te voelen, slachtoffer van de omstandigheden. Want je bent altijd bij machte je eigen omstandigheden te verbeteren door anders te kijken en anders te denken zodat je je anders gaat voelen. Daarmee verbeter je automatisch ook de omstandigheden voor anderen. Als je positief blijft zonder je kop in het zand te steken en die energie uitstraalt in je naaste omgeving, doe je al heel veel goeds voor de wereld.
 
Het Witte Tovenaar levenspad helpt ons te handelen vanuit ons hart en ons geluk niet af te laten hangen van anderen. Door te focussen op de kracht van het hart maken we samen een betere wereld. Elke dag opnieuw!

Het artikel met de DNAfirmaties van dit levenspad vind je hier
Ben je in dit levenspad geboren, kijk dan hier voor tips

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
28/10/2019 Mannen zijn geen vrouwen - recensie
 

Agenda