blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 5e druk!

4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

19 februari - 3 maart 2020: het Witte Wind levenspad

Het Rode Maan levenspad hielp je de afgelopen periode herinneren aan wie je werkelijk bent en de verbinding met je ware zelf. Hoe hebben de afgelopen dagen jou dichter bij jezelf gebracht?
Met de energie van het Witte Windpad kun je van 19 februari tot 3 maart vanuit je ware zelf met hart en ziel communiceren. Expressie geven aan wat jouw hart écht blij maakt. 

Een heldere boodschap

In het Witte Wind levenspad word je geholpen om je eigen waarheid te spreken en wat je denkt  in overeenstemming te brengen met wat je zegt. De kracht van je gedachten is namelijk even groot als die van de woorden die je uitspreekt.
Daar waar jouw communicatie helemaal helder en in overeenstemming is met je ware zelf, zal je boodschap juist moeiteloos zijn weg vinden naar de ontvanger. Als je woorden en gedachten niet in overeenstemming zijn met elkaar, zend je een dubbele boodschap uit en ontstaat er storing.

De wind van verandering

Afgelopen maandag is Mercurius retrogade gegaan, de planeet van onder andere communicatie. In het Witte Wind pad kunnen we dankbaar gebruik maken van deze energie. Die wijst je namelijk precies op de punten waar jouw communicatie nog niet in overeenstemming is met wat je werkelijk bezielt of waar je nog zaken over het hoofd ziet die belangrijk voor je zijn. Als je daarover werkelijk eerlijk met je zelf kunt zijn, is dat een prachtige kans om schoon schip te maken. De wind van verandering te laten waaien in je leven en boven je oude zelf uit te stijgen.

Soms is dat een aangenaam briesje, maar het kan ook een forse storm zijn. Wat het ook is, de bedoeling ervan is jou te helpen helemaal je unieke onbevangen zelf te zijn en te leven met hart en ziel. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je de wind in de rug hebt of tegen de wind in loopt. Onbevangen zijn, spelen en het leven je tegemoet laten komen zijn daarbij de toverwoorden. En juist voor dat onbevangen spelen maken we in alle drukte veel te weinig ruime.

Schrikkeldag

In dit pad hebben we een dag extra om te spelen. 2020 is namelijk een schrikkeljaar en dat betekent dit keer dat het Witte Wind pad een dag langer duurt dan gebruikelijk. De dagenergie van 28 en 29 februari zijn in de Dreamspell telling namelijk gelijk aan elkaar. Ze vallen altijd op een Blauwe Aap dag: extra tijd dus om te verbinden met de onbevangenheid en verwondering die we vaak zijn kwijtgeraakt doordat we ons hebben aangepast om te overleven. Dat de dagenergie twee dagen hetzelfde is, klinkt misschien vreemd. Ga maar gewoon ervaren en wil je extra uitleg over deze dag: hier lees je hoe het zit.

DNAfirmaties Witte Wind levenspad

Elke dag van dit pad heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 2. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 3. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 4. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 5. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 6. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 7. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 8. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 9. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 10. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 11. Gele Mens - Ik creëer

Dag 12. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 13. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

De DNAfirmaties zijn afkomstig uit 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'. 


Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

11/01/2021 10 - 22 januari 2021: het Blauwe Hand levenspad - tips voor omgaan met ongemak
08/01/2021 De nieuwe maan van 13 januari 2021
07/01/2021 De Heilige Nachten - een verslag
31/12/2020 De tarot jaarkaart voor 2021
 

Agenda