blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

19 - 31 mei 2022: het Rode Draak levenspad

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alles waar je niet aan gewend bent, triggert jou op oude patronen. Bijna iedereen die ik spreek beleeft intense tijden. Innerlijke processen, pittige gebeurtenissen. Ze zetten flink wat druk op de ketel.
​​De twee eclipsen van de afgelopen tijd en Mercurius Retrograde laten ons weten dat het tijd is voor verandering, vernieuwing. En het Rode Draak levenspad ondersteunt ons om weer een nieuwe start te maken. Geen vliegende start, maar een heel rustige.

'Let it be' is het thema van dit pad. Rustig bekijken wat er nu eigenlijk gaande is en wat de boodschap is van al die intense processen. Voorbereiden wat nu echt anders mag. Stap voor stap bouwen aan een nieuw fundament. Vertragen, zodat we oude niet meer werkende structuren en patronen kunnen doorbreken.

Tijd om te integreren

Na alles wat je geleerd en beleefd hebt in de afgelopen Tzolkinronde, begin je weer aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. Het is tijd om te gaan integreren wat er allemaal op je af is gekomen in de rechterhelft van de Tzolkin. Het wordt steeds belangrijker om jezelf goed te kennen zodat je dicht bij jezelf kunt blijven en je kalmte bewaren temidden van alle veranderingen in jezelf en om je heen.

Alles wat er gebeurt op het wereldtoneel is een enorme trigger voor alles wat jou onder de oppervlakte nog weghoudt bij jezelf en je oervertrouwen. De grote kunst deze dagen is om te Zijn met wat zich nog aandient uit de diepte. Dat betekent vooral veel laten, loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. 

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Als dat gebeurt: vraag je dan af welke stap je onlangs hebt genomen waardoor deze emotionele of fysieke lading vrijkomt. Als je het leven accepteert zoals het komt, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om los te laten, nieuwe deuren te openen en verder te groeien. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Bescherming van binnenuit is de beste bescherming. Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je immuunsysteem te versterken.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dat is wel zeker. We kunnen niet terug, alleen moedig voorwaarts. Vol vertrouwen.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda