blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

19 - 31 maart - het Gele Zon levenspad

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen in het Blauwe Hand levenspad? Is het gelukt je handen open te houden en de grip los te laten? De leuke cadeaus, verrassingen en ook het ongemak lieten je precies weten waar je in harmonie bent en waar nog heling nodig was.

Nu we heelheid en harmonie hebben ontvangen kan de energie van Gele Zon zijn werk doen. Het Gele Zon levenspad dat vandaag start is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Zelfs je oordelen zijn perfect. Ze vertellen je namelijk precies waar je jezelf nog zou kunnen verlichten. Je oordelen komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Sterker nog, als jij bewust bent van je oordelen, kun je ook zelf kiezen wat je ermee doet en dat maakt je krachtig.

De vruchten plukken
In het Gele Zon pad gaan we de vruchten plukken van de afgelopen drie paden waarin we hebben geoefend in: Zijn, achteroverleunen en ontvangen. Wat is van het toneel verdwenen en wat blijft er over? Waaraan ga jij nu bewust aandacht geven zodat het gaat groeien? Laat het verwarmen door licht, de liefde en warmte van de zon en natuurlijk van jezelf, zodat het kan gaan bloeien. 

Opladen
Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jouw hart blij maakt. In het verlangen naar eenheid is het, hoewel dat heel tegenstrijdig kan voelen, van het grootst mogelijke belang dat je je eigen behoeften vervult. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda