blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

19 - 31 augustus 2021: het Gele Ster levenspad

Is het je gelukt om de wereld een beetje mooier te maken in het Blauwe Adelaarpad? Dat begon bij goed voor jezelf zorgen. Alleen als je lekker in je vel zit, kun je immers vanuit je kracht bijdragen aan een duurzame toekomst voor iedereen.

Ieder zijn deel

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. 

De wereldwijde crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken. Bij veel mensen komen momenteel diep gewortelde programmeringen omhoog over tekorten en dat er niet genoeg is voor iedereen, over angst voor de dood - die eigenlijk een angst is voor het leven.

Het is belangrijk dat we deze programmeringen in onszelf waarnemen, zonder er daadwerkelijk naar te handelen. De kunst is om in jezelf waar te nemen of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en onzekerheid of vanuit liefde en vertrouwen? Er is zoveel meer mogelijk dan je vanuit deze programmeringen kunt bedenken.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wél is en stel je tegelijkertijd voor hoe je zou handelen als je het wél zou kunnen. Dat is namelijk het spoor dat je mag volgen met je gedrag. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden: fake it until you make it. Het werkt! Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. Niet alleen creativiteit die leidt tot kunstzinnigheid - een ander belangrijk aspect van Gele Ster - maar ook tot slimme oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen.

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken.

Grote veranderingen

We bewegen ons stap voor stap op weg naar grote veranderingen. Misschien heb je al ervaren dat we op 26 juli bij de start van het zonnejaar een nieuwe energie hebben meegekregen. De zonnejaarenergie Geel Zaad toon 3 zet aan tot actie, vraagt je om risico's te nemen én ook geduld te hebben. Zodat het groeiproces zichzelf kan ontvouwen in het juiste tempo. Duwen of trekken heeft geen zin.

Het gidsende zegel (en pad) van Geel Zaad toon 3 is Gele ster. Daarom is het juist nu extra belangrijk om de informatie van deze nieuwsbrief tot je te nemen. Ga voor creativiteit, schoonheid, eerlijk delen. En kies bewust voor groei waar je innerlijk verzet ontmoet.

Kon je in juli niet meedoen aan de workshops rondom de start van het nieuwe zonnejaar, dan is nu de perfecte timing om alsnog mee te doen. De opnames van de workshops en het aanvullend materiaal staan voor je klaar in de online cursusomgeving. Je kunt de workshops in je eigen tempo volgen. Ze hebben extra kracht als je ze in het Gele Ster pad doet. Hier vind je meer informatie. Na je aanmelding kun je direct van start.

Ik wens je harmonie en verbondenheid toe!

Elvira van Rijn

DNAfirmaties Gele Ster pad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda