blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

18 februari - 2 maart 2021: Witte Wereldoverbrugger levenspad

Welke nieuwe wegen heb jij bewandeld in het Rode Hemelwandelaar levenspad? De ervaringen die je hebt opgedaan helpen je nu om te brug te slaan tussen wat was en wat zal zijn.

Dat doe je deze dertien dagen door even stil te staan bij het oude én nieuwe en een beetje achterover te leunen, zien wat er gebeurt, even afstand te nemen. Dat gaat je helpen om te zien waar 'het' heen wil met jou, in plaats van waar jij heen wilt of misschien zelfs moet van jezelf'.

Ontspannen en plezier maken

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door te ontspannen en plezier te maken. Dat helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Juist door je concrete doelen los te laten en meer te focussen op lichtheid, wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of je doelen nog wel kloppen met wie je diep van binnen bent. 

Witte Wereldoverbrugger overbrugt schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, chaos en orde, gehoorzaamheid en verzet, angst en liefde. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.

Witte Wereldoverbrugger leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. Loslaten wat jou loslaat, volgen wat zich aandient. Niet te veel mee bemoeien, maar een beetje achterover leunen.

Ruimte maken

In deze onzekere tijden kan je persoonlijkheid behoorlijk in overlevingsmechanismen schieten en een daarvan is 'doelen stellen'. Doelen stellen we vaak onbewust om zekerheid te creëeren, het geeft een gevoel dat we zaken onder controle hebben. Maar vaak zijn juist dit soort doelen ook een blokkade voor moeiteloos vernieuwen.

Vraag je eens af of je er onder jouw doelen misschien een gevecht verborgen zit, een gevecht met iets buiten jezelf, de omstandigheden waaraan je niets kunt doen. Door de strijd in jezelf, met jezelf te erkennen, maak je ruimte om eerder en makkelijker te komen waar je wilt op een manier die je zelf nooit had kunnen bedenken. 

Die ruimte maak ik vanaf vandaag elke dertien dagen in de Cirkel van wijsheid online 2021 voor coaches, therapeuten en andere professionals die een begeleidende of coachende rol vervullen. In een serie korte workshops leunen we achterover en maken we ruimte voor nieuwe wegen, nieuwe dromen, nieuwe verbindingen met de Tzolkin als leidraad en onze eigen wijsheid als kompas. De eerste serie van 7 begint op 18 februari en de tweede serie op 26 mei.

Gids voor 2021

Het Witte Wereldoverbrugger pad is een bijzonder pad in 2021. Witte Wereldoverbrugger is namelijk het gidsende zegel van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5.

  • Bewust JA zeggen en doen vanuit je kracht.
  • Bewust NEE zeggen en doen tegen wat niet klopt voor jou.
  • Met gebruik van Witte Spiegel kwaliteiten als: zelfreflectie, knopen doorhakken, helder onderscheid maken.

Dat betekent dat niet alleen de energie van Witte Wereldoverbrugger, maar de energie van het hele Witte Wereldoverbruggerpad ons in 2021 collectief de weg wijst. 

Ervaar je het een uitdaging om de brug te slaan van oud naar nieuw, van doen naar (los)laten dan reik ik je daarvoor vanuit de Tzolkin bruikbare handvatten aan. Zo is het online programma Afstemmen op 2021 juist nu, in dit pad heel ondersteunend om even afstand te nemen en de controle los te laten. Je hebt een maand lang toegang tot vier online workshops over de jaarenergie en kunt de opdrachten en oefeningen doen als het jou uitkomt. De workshopinstructies krijg je weliswaar online, maar voor de opdrachten ga je lekker naar buiten.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda