blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

18 - 30 maart 2019: het Gele Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je geholpen met creëeren vanuit je ziel. Heb je de dertien tips uit de vorige energie update in praktijk kunnen brengen?
Ik heb enorm genoten van dit pad, waarin voor mij de 52 jaren cirkel rond kwam. Meer dan ooit kon ik voelen dat duwen, trekken en doelen stellen niet werkte in de middenkolom van de kalender. Mijn verjaardag plannen lukte niet als ik me ermee ging bemoeien. Wel kreeg ik deze dertien dagen door synchroniciteit de mooiste spontane feestjes en verrassingen cadeau. Feestjes die nooit gelukt zouden zijn als ik ze bedacht en gepland had. Iedereen die me felicitaties heeft gestuurd wil ik via deze weg heel hartelijk bedanken. Het was hartverwarmend om ze in ontvangst te nemen.

Hoe het Blauwe Aap pad voor jou ook is verlopen, je mag er helemaal op vertrouwen dat je precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven en een nieuwe toekomst tegemoet te gaan in het Geel Zaad levenspad dat we vanaf 18 maart bewandelen nu we de middenkolom weer uit zijn.

DE OOGST ONTVANGEN 
Het Geel Zaad levenspad schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij de zaden van je dromen kunt planten. Deze dagen geven energie om te groeien en bloeien en helpen je door je laatste weerstanden heen te breken. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst. Denk aan een zonnebloem: de talloze pitjes vormen de rijke oogst en zijn tegelijkertijd ook weer de zaden voor nieuwe planten: het is een oneindig doorlopende groeicyclus.

VOEDING VANUIT DE KOSMOS
Je groeikracht wordt in dit levenspad gevoed vanuit de kosmos. Het Geel Zaad levenspad bevat namelijk tien poortdagen van 20 - 29 maart. Het zijn de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijg je nieuwe energie en informatie toegespeeld over jouw toekomst. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat je lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt.

Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

SAMENWERKEN MET DE KOSMOS
Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda