blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

18 - 30 juni 2018: het Blauwe Aap levenspad

Het Witte Spiegel levenspad heeft je naar het hart van de Tzolkin gebracht en naar je eigen hart. Welke spiegel kreeg jij de afgelopen 13 dagen voorgehouden om je te helpen de weg naar je hart te vinden? 

Waar het Witte Spiegel levenspad eindigt - in het hart van de kalender op Witte Hond toon 13 - gaat het Blauwe Aap levenspad van start. Deze twee brondagen helpen je om je eigen harteklop te voelen, datgene te voelen wat jou op het pad van je ziel en je hartsverlangen brengt. 

In het Blauwe Aap levenspad is onbevangenheid jouw voornaamste verbinding met de bron. Dit levenspad helpt je daarom je onbevangenheid (her)ontdekken en uitbreiden. Misschien ontdek je deze dagen waar jij het contact met je onbevangenheid bent kwijtgeraakt. Vanuit de omgeving waarin je bent opgegroeid, je familie, je moeder, je vader heb je onbewust overtuigingen en patronen overgenomen die al generaties lang zijn doorgegeven.

DE BANDEN MET HET VERLEDEN
Ik ben zelf in het Blauwe Aap levenspad geboren en het is vast niet voor niets dat ik op mijn ontdekkingsreis naar mijn onbevangen zelf mijn voormoederlijn in kaart heb gebracht. Het raakte me enorm om in die periode in een boek van Lauri Fransen* te lezen dat de band tussen moeder en kind al 4500 jaar voor Christus verstoord is geraakt door drastische klimaatveranderingen. Die zorgden ervoor dat vruchtbare gebieden gortdroog werden en veranderden in woestijnen. Overal waar deze veranderingen zich voordeden veranderden gelijkwaardige culturen in dominantieculturen. Ouders en hun kinderen moesten op de vlucht om te overleven en hadden noodgedwongen minder aandacht voor de behoeften van hun kinderen. De band tussen moeder en kind raakte verstoord en er ontwikkelden zich patronen die gewoonten werden. Ook toen er andere tijden aanbraken. De trauma's werden opgeslagen en doorgegeven van generatie op generatie. En de geschiedenis herhaalt zich. Zo leven we nog steeds in een wereld van tekort, zelfs als we helemaal niets tekort komen.

VAN TEKORT NAAR OVERVLOED 
Het Blauwe Aap levenspad helpt je om het kind in jezelf te erkennen daar waar het niet genoeg aandacht heeft gekregen om wat voor reden dan ook. Het helpt je bewust te zijn dat je als volwassene je eigen moeder en vader kunt zijn en jezelf geven wat je nodig hebt, te beginnen met aandacht. Aandacht voor je behoeften, aandacht voor jezelf als je geraakt wordt.
Het Blauwe Aap levenspad helpt je bewust te zijn van dit collectief doorgegeven patroon van tekort, zodat je hier en nu vanuit je onbevangen zelf verbinding kunt maken met de bron van overvloed.

SCHATKIST VOOR HET LEVEN
Leven met mijn eigen Blauwe Aap levenspad, heeft me enorm geholpen. Het heeft me een kijk op het leven gebracht waardoor ik me verbonden voel met het grote geheel, met de tastbare én niet tastbare realiteit, met wat is geweest en wat gaat komen. Een totaal andere beleving van tijd dan de kloktijd.

Door die manier van kijken en ervaren, heb ik mijn draai in het leven kunnen vinden, ben ik geland met twee benen op de grond in de tastbare realiteit. Heb ik leren omgaan met mijzelf en met anderen, geleerd te dealen met de hobbels op mijn pad, met alles wat zich aandient in mijn leven. Het is geen snelweg naar geluk, maar wel een weg die acceptatie en vervulling geeft op élk moment. Niet alleen op de gelukkige momenten. En dat vind ik heel wat waard.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda