blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

18 - 30 juli 2014: het Rode Draak levenspad

Toen ik op zoek ging naar geschikte auteurs om in mijn nieuwe boek te citeren, dacht ik in eerste instantie aan jonge mensen. Mensen die midden in het leven staan en van deze tijd zijn. Een tijd waarin we met elkaar talloze kansen hebben om een nieuwe wereld te creëren. In die zoektocht maakte ik nader kennis met het werk van Toon Hermans (Blauwe Nacht toon 3), overleden in 2000 op 83-jarige leeftijd. En of hij een mens van deze tijd was! Als bewandelaar van het Rode Draak levenspad, het eerste pad van de Tzolkin, is hij rechtstreeks verbonden met het verhaal van de schepping en hoe de schepping is bedoeld. Ik ben zeer onder de indruk geraakt van zijn teksten en zijn wijsheid en deel hier graag een prachtig lied:

DE WALS VAN DE LIEFDE

En hij speelde de wals van de nieuwe wereld
Hij speelde de wals van een nieuwe tijd
Hij speelde de wals van een nieuwe wereld
Hij speelde de wals van een andere werkelijkheid

De hele tekst vind je hier. En in ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ vind je nog veel meer prachtige citaten van hem. Het boek verschijnt dit najaar.

Van 18 t/m 30 juli lopen we het pad van Rode Draak en als naamgever aan dit pad geeft Rode Draak zijn energie aan deze hele periode. Rode Draak energie is die van de oermoeder die voedt, draagt, accepteert wat is en voor alles een praktische oplossing heeft. Rode Draak stelt je in staat om voor jezelf te zorgen als een moeder voor haar kind. En… soms klaag je dat er niet goed voor je wordt gezorgd, terwijl je eigenlijk zelf degene bent die niet aan je behoeften tegemoet komt.

 

Geboren in dit levenspad?

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn creatieve initiatiefnemers. Ze geven graag nieuwe impulsen en inspiratie. Het is hun uitdaging familie en geliefden te voeden zonder ze te overheersen of verstikken met hun zorg. Ze mogen leren een stapje terug te doen en te accepteren dat iedereen zijn eigen leven moet leven en zijn eigen lessen mag leren.

Ben je zelf geboren in dit pad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelillustratie: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda