blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

17 februari - 1 maart 2022: het Witte Hond levenspad

Is het je gelukt om je spoor te volgen in het Rode Aarde levenspad? Het spoor dat je telkens leidt naar HIER en NU. Het spoor dat je laat ervaren dat het nu precies goed is zoals het is, wat de omstandigheden ook zijn. Het spoor dat je in het moment - en niet eerder - precies geeft wat je nodig hebt. Het spoor dat je meeneemt in de stroom van het leven.Welke stroom of welk spoor je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je helpt om stil te staan bij wat écht belangrijk voor je is.

Trouw zijn aan jezelf

Het Witte Hond levenspad dat vandaag van start gaat, gaat over je ziel: trouw zijn aan jezelf en recht doen aan je ziel. In dit levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Weet dat het echt beter is voor iedereen als jij jouw eigen zielenpad volgt en daaraan 100% trouw bent. Zo trek je bovendien gelijkgestemden aan op je pad. Hoe meer je het pad van je ziel bewandelt, des te makkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Vernieuwing

Als je niet gewend bent om trouw te zijn aan jezelf, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je in jezelf ervaren. Realiseer je dat die onrust jou komt helpen om dichter bij jezelf te komen. Dus duw het niet weg. Het heeft een bedoeling.

Het kan ook zijn dat je omgeving met onrust op jou en je nieuwe gedrag - trouw aan jezelf - reageert en dat daardoor nog duidelijker wordt hoe je in het verleden juist niet trouw was aan jezelf. De kunst is om de onrust van binnen of van buitenaf te accepteren, zonder je erin mee te laten slepen. 

Bedenk dat je omgeving er niets aan kan doen dat jij bent veranderd en dat het logisch is dat oude patronen zichtbaar worden. Neem ze waar, en praat er in alle rust over. Het hoort bij het proces! Door mild te zijn voor jezelf en anderen kun je het verleden makkelijker loslaten en op een lijn komen met jezelf.

Heb je behoefte om dichter bij jezelf te komen en werkelijk tijd te besteden aan wat jouw ziel nodig heeft, kijk dan even op de website naar het programma van de vierdaagse verdiepingsworkshop 'Sleutels voor persoonlijk leiderschap'. Deze zomer op een prachtige plek in de natuur in het midden van het land. Bestel nu alvast je Levenspadprofiel om vertrouwd te raken met jouw eigen manier van DOEN en ZIJN en reserveer alvast je plekje voor deze magische vierdaagse.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda