blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

17 - 29 oktober 2014: het Gele Mens levenspad

In mijn nieuwe boek ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ schrijf ik over een nieuwe ontdekking in het levenspad: het verlangen van je ziel. Dat verlangen kun je terugvinden in je eigen geboortepad in de Tzolkin op toon 10. Het zegel dat daar staat is als het ware de titel van je levensreis. Het geeft aan wat het verlangen van jouw ziel is om de hemel op aarde te brengen.

Dat ik je mis
Maaike Ouboter is geboren als Geel Zaad toon 13 in het Gele Mens levenspad. Haar lied ‘Dat ik je mis’, waarmee zij deelnam aan ‘De beste singersongwriter van Nederland’ is een prachtige illustratie van de rol van het zegel van je zielsverlangen in je leven. In het Gele Mens levenspad vind je het zegel Rode Draak op toon tien. Ben je in het Gele mens levenspad geboren, dan weerspiegelt Rode Draak het verlangen van je ziel.

Rode Draak is de oermoeder die je het leven geeft, je draagt, koestert en voedt. Je zou kunnen zeggen dat het zielsverlangen van bewandelaars van het Gele Mens pad is zich gedragen te voelen door het leven, wat er ook gebeurt en de moeder in zichzelf te vinden. Ouboter verloor haar beide ouders toen ze op de middelbare school zat. Deze ingrijpende gebeurtenis inspireerde haar om ‘Dat ik je mis’ te schrijven.

Luister naar je ziel
En wat gebeurt er als je het verlangen van je ziel hoort en luistert naar je ziel? Het nummer was direct na de uitzending van ‘De beste singer songwriter’ verkrijgbaar als download, waarna het binnen twee dagen op nummer 1 van de Nederlandse iTunes Top 100 stond. Een dag later stond het nummer ook in Vlaanderen op nummer 1. Amper een maand na haar auditie ontving Ouboter haar eerste gouden plaat voor meer dan vijftienduizend verkochte exemplaren. Haar auditie was op dat moment op YouTube al meer dan drie miljoen keer bekeken. Anderhalve week later had Ouboters single de platina status bereikt. Luister en kijk naar de kippenvel bezorgende live uitvoering van ‘Dat ik je mis’ voor serious request.

Gele Mens gaat over de bewuste mens. Waaraan geef jij aandacht? Ben je bewust van het verlangen van jouw ziel? Herken je de stem van je ziel? De Tzolkin kan je daarbij helpen en dienen als kompas voor jouw levensreis. In ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ kun je heel eenvoudig het verlangen van jouw ziel terugvinden.

Van 17 tot en met 29 oktober lopen we het Gele Mens levenspad. Meer uitleg over dit levenspad vind je hier

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelillustratie: Patricia Mooren

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda