blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

17 - 29 maart 2020: het Gele Ster levenspad

Is het je gelukt om vanuit het perspectief van de Adelaar het grote plaatje te blijven zien de afgelopen dertien dagen? Wat een pittige uitnodiging! Hoe heb jij de energie van het Blauwe Adelaarpad gebruikt om goed voor jezelf te blijven zorgen, zodat je vanuit je kracht kunt bijdragen aan de wereld? 

Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, is het laatste pad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we ons verbonden weten met elkaar en als jij jouw talenten deelt door te doen wat echt bij je past. Het is daarbij belangrijk dat je erkent dat je niet overal goed in hoeft te zijn en dat het ook niet allemaal perfect hoeft te zijn.

Het Gele Ster levenspad laat je stap voor stap zien hoe jij je eigen plek inneemt in een harmonieuze wereld waarin ieder zijn deel krijgt.

  • Als je meer neemt dan je toekomt, doe je een ander tekort.
  • Als je meer geeft dan je kunt, doe je jezelf tekort.
  • Als je vertrouwt dat er genoeg is voor iedereen, krijg je wat je toekomt.

Grote veranderingen

We bewegen ons stap voor stap op weg naar grote veranderingen en bevinden ons op een pad waarvan niemand weet waarheen het leidt. In het e-boek Jaarenergie en levenspadhoroscopen 2020 schreef ik dat we dit jaar op allerlei vlakken transformatie en chaos konden verwachten. Wat er nu gaande is in de wereld kun je zien als een weeënstorm, voorafgaand aan de geboorte van het nieuwe. Heftig, maar uiteindelijk zal het leiden tot vernieuwende creatieve alternatieven voor oude vastgeroeste patronen en systemen die ons niet meer dienen. 

Juist nu helpt het om de teksten uit het e-boek over de jaarenergie er weer bij te pakken zodat er puzzelstukjes op hun plek kunnen vallen. Het jaarboek is immers niet bedoeld als voorspelling aan het begin van het jaar maar om jou gedurende het jaar te ondersteunen om in je kracht te blijven en de energie te volgen. Stap voor stap wordt zichtbaar waarin de energie ons als geheel en jou persoonlijk ondersteunt. Je kunt het nog steeds bestellen.

We worden tot stilstand gebracht zodat we los kunnen komen uit gewoontes en routines, zodat we nieuwe wegen te vinden die we nooit zouden vinden als alles z'n gangetje blijft gaan. Ik word enorm blij als ik hoor over de solidariteit, de bereidheid om elkaar te helpen, alle intitatieven die via social media worden genomen om vraag en aanbod van hulp te verbinden zodat we elkaar door deze wedergeboorte heen helpen.

Verbondenheid en flexibiliteit

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Je kunt het niet bedenken. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst. Dat spoor ziet er voor iedereen anders uit.

Bij veel mensen komen diep gewortelde programmeringen omhoog over angst voor de dood - die eigenlijk een angst is voor het leven - over tekorten en dat er niet genoeg is voor iedereen. Het is belangrijk dat we deze programmeringen in onszelf waarnemen, zonder er daadwerkelijk gedrag aan te koppelen. De kunst is om in jezelf waar te nemen of je gedreven wordt door je hogere of je lagere zelf. Handel je vanuit angst en onzekerheid of vanuit liefde en vertrouwen? 

De Corona crisis nodigt ons allen uit flexibel te zijn, nieuwe wegen en creatieve oplossingen te vinden. Er zit zoveel meer potentieel in ons allemaal dan we daadwerkelijk gebruiken. En er is zoveel meer mogelijk dan jezelf vanuit angst en onzekerheid kunt bedenken.

De voedingsbodem voor creatieve oplossingen

Een voorwaarde voor praktisch en creatief handelen is vertrouwen en veiligheid vinden in jezelf. Als je dat niet kunt voelen, sta jezelf dan toe te voelen wat er wel is en stel je tegelijkertijd voor hoe je zou handelen als je het wel zou kunnen. Dat is namelijk het spoor dat je mag volgen met je gedrag. Voel de onzekerheid, maar handel vanuit veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden: fake it until you make it. Het werkt! Dat is de manier om jezelf te helen en een stroom van creativiteit op gang te brengen. Niet alleen creativiteit die leidt tot kunstzinnigheid, maar ook tot slimme oplossingen voor schijnbaar onoplosbare problemen. 

Het is ook belangrijk dat we loyaal zijn en stoppen met kritiek geven en dingen beter weten voor een ander. We doen allemaal wat we kunnen en we maken allemaal fouten. De een kan meer dan de ander, de een krijgt met diepere angstpatronen te maken dan de ander. We weten uit het Blauwe Adelaar pad dat zelfzorg de basis is voor een betere wereld. Dat betekent ook dat je het beste doet wat je kunt en op jouw eigen manier focust op jouw positieve bijdrage aan je eigen leven en aan dat van anderen.

Het spoor volgen naar de toekomst

Juist nu we niet weten hoe het gaat lopen, nu we gedwongen worden in het hier en nu aanwezig te zijn, is het een perfect moment om te focussen op een helder beeld van de toekomst. Door je te verbinden met wat jij voelt als de wereld in harmonie is, voed je de toekomst.

Blijf in het moment en gebruik de affirmaties onderaan dit blog om je systeem in te stellen op positiviteit, ontspanning, vertrouwen zodat je een magneet wordt voor alles wat daarbij past. Spreek ze hardop uit, je DNA verstaat taal zonder tussenkomst van je denken.

Dertien dagen lang geeft het Gele Ster levenspad aanwijzingen en signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen?

Het spoor van Maya wijsheid

Zelf voel ik me vol vertrouwen, creatief, fit en gezond en tegelijkertijd realiseer ik me ook dat ik anderen (van wie ik de omstandigheden niet ken) onnodig belast als ik ga en sta waar ik wil. Daarom kies ik ervoor om de komende tijd heel veel thuis te blijven en mijn live workshops voorlopig online te geven. Corona is voor mij het laatste zetje om het daadwerkelijk te gaan DOEN. In kleine groepen, zodat er ruimte blijft voor interactie en persoonlijke aandacht. 

15 april: Online live workshop 'Afstemmen op je eigen wijsheid'

We werken met de dagenergie op deze Rode Aarde toon 4 dag in het Witte Tovenaarpad.

30 maart: Start Online e-cursus Leven en groeien met de dagenergie

Verbind je met vertrouwen en flow. Je hoeft het niet alleen te doen. Elke dag is er energie om jou te ondersteunen op je pad. Een mooi moment om in te stappen want het is de start van weer een nieuwe Tzolkinronde. 

DNAfirmaties Gele Ster pad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

5. Gele Mens - Ik creëer

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda