blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

17 - 29 juni 2019: het Blauwe Adelaar levenspad

Kijk eens van een afstandje naar je leven, en naar wat er gebeurt in de wereld. Het wordt steeds duidelijker dat alleen datgene wat vanuit werkelijke bezieling voortkomt bestaansrecht heeft.
In het afgelopen Witte Wind pad heb je dat misschien zelf kunnen ervaren bij wat je doet of wat je anderen hebt zien doen. En nu brengt het Blauwe Adelaar levenspad licht en hoop voor de toekomst.

HOE BRENG JE HOOP EN LICHT? 
Blauwe Adelaar is een echte wereldverbeteraar die perfect ziet wat er overal mis is en beter zou kunnen. Een Adelaar kan wel eens moedeloos worden van alles wat er mis is in de wereld. Geen beginnen aan om dat allemaal te veranderen. De kunst is om het klein te houden en gewoon te beginnen. Je hoeft de wereld niet te redden om iets goeds te doen.

Als je daadwerkelijk iets wilt veranderen, is het tijd om af te dalen in de realiteit. Je kunt met weinig al zoveel doen. Zo is elke euro die je uitgeeft een concrete bijdrage aan de toekomst. Je koopt niet alleen iets voor jezelf, maar zegt ook tegen de ontvanger van je geld: 'Ik vind het goed wat je doet en geef je mijn geld om daarmee door te gaan.' Zo plant je met elke euro een zaadje en jij bepaalt in welke bodem je dat zaadje plant. Je hebt dus elke dag wat te vertellen over de toekomst voor ons allemaal.

INVESTEREN IN DE TOEKOMST 
Ook investeren in jezelf heeft enorme impact op de toekomst. Als jij zorgt dat je beter in je vel zit en doet wat echt bij je past, maak je daarmee het leven voor anderen ook lichter en makkelijker en komt er een nieuw scenario voor de toekomst in beeld.
Dat is duidelijk aan de orde voor de deelnemers aan het traject 'Je eigen plek innemen'. De energie wordt lichter en oude patronen beginnen hun kracht te verliezen. Op 20 september start er weer een nieuwe groep. Je bent van harte welkom om je aan te sluiten als jij dit jaar ook een keerpunt in je leven wilt laten zijn. 

Hoe fijn is het om je te realiseren dat je veel meer invloed hebt dan je denkt. Elke dag kun je de wereld een beetje mooier maken. Doe vooral met hart en ziel wat jou vervulling geeft en ga regelmatig als een Adelaar boven je leven hangen om te zien hoe ver de consequenties reiken van jouw handelen.
 

Tekst: Elvira van Rijn 
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda