blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

17 - 29 januari 2014: het Blauwe Storm levenspad

Van 17 tot en met 29 januari 2014 lopen we het Blauwe Storm levenspad. Blauwe Storm geeft als naamgever aan dit pad zijn energie aan deze hele periode. Blauwe Storm is de aandrijvende kracht achter grote veranderingen. Het is de kracht van leven en van vernietiging, die ervoor zorgt dat alles wat ook maar enigszins los zit ook werkelijk loslaat. Denk maar aan wat er buiten op de grond ligt na een fikse onweersbui. Wat achterblijft mag verder groeien en ontvangt al het licht en de kracht om zich in vernieuwde vorm verder te ontwikkelen.
Voor dit levenspad werd een kaart ter ondersteuning van de energie van het Blauwe Storm levenspad getrokken uit het spel 'De essentie van edele stenen' en wel de goudtopaas.
 

Mensen die in dit levenspad zijn geboren, hebben een sterke behoefte om erbij te horen. Dat maakt hen afhankelijk, terwijl ze ook op zoek zijn naar onafhankelijkheid. Dat levert soms innerlijke tegenstrijdigheden op die ze kunnen oplossen door steeds uit alle invalshoeken de meest positieve te kiezen en die als uitgangspunt te nemen. Ben je zelf geboren in het Blauwe Storm levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

In het Blauwe Storm levenspad word je uitgedaagd om het licht te laten schijnen op wat nog verborgen is. Daarvoor moet je jezelf de ruimte geven je diepste gevoel te voelen en mee te gaan met de stroom zonder jezelf te verliezen in je emoties. De zuiverende werking daarvan is groot. Als je laat gaan wat het licht niet kan verdragen, blijft een nieuwe jij over. Een versie van jezelf die onvergelijkbaar is met de vorige versie, herboren en onherkenbaar. Volg de stroom van je gevoel deze dagen en blijf in verbinding met wie je werkelijk bent, dat werkt bevrijdend.

Tips voor deze dertien dagen

  • Je kunt deze dagen geconfronteerd worden met onrust. Of het nu in jezelf is, of om je heen, blijf steeds in verbinding met jezelf. In het oog van de storm is stilte en dat is de plek waar je in dit levenspad inspiratie ontvangt.
  • Je bekrachtigt jezelf door je dromen te volgen en het onmogelijke voor mogelijk te houden. Luister naar je dromen en weet dat jij ze op jouw unieke manier waar kunt maken.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door open te staan voor hulp en heling. Of je het nu geeft of ontvangt, het brengt de harmonie en heelheid die nodig is om door te gaan.
  • Geniet van het leven door onbevangen en met humor het leven tegemoet te treden. Neem het leven niet te serieus, er mag gelachen worden.

De goudtopaas
De goudtopaas is één van de meest wezenlijke stenen van alle edele stenen. Broos en daarmee kwetsbaar. En dus niet zwak, maar juist sterk. Positief en warm door zijn kleur, uniek door zijn zeldzaamheid. Het is de steen van je levenskracht, je oorsprong en je roeping.
De goudtopaas is de steen die bijvoorbeeld. hoort bij onze koning. En bij de paus. Beiden hebben een levensopdracht die al langer vaststaat. Beiden hebben een roeping. De één is geroepen door het lot, de ander door zijn ziel. "Ga terug naar je oorsprong", zegt de goudtopaas, "en (innerlijke) rijkdom valt je toe."

Blauwe Storm Periode
Wanneer de goudtopaas kaart valt, is het tijd om even stil te staan. Stilstaan om te beseffen waar je naar toe onderweg bent of om je te ‘herinneren’ welke afslag je op het huidige kruispunt mag nemen.
Erken in deze Blauwe Storm periode je eigen broosheid en je eigen kwetsbaarheid. Het maakt sterk als je durft toe te geven wat niet meer bij je past, wat je moet laten gaan of wat niet (meer) haalbaar is. Kwetsbaarheid is de kracht van Blauwe Aap, de bestemming van dit levenspad. Wie maakt je wat als je volledig transparant bent!
Zoek en ervaar je eigen innerlijke warmte. Als het licht buiten uit gaat, doe dan je innerlijk licht aan voor meer levenskracht. Kijk naar de kleur van de goudtopaas en zet jezelf in vuur en vlam. Zo kun je zien wat je nog niet eerder hebt gezien. Wat maakt jou uniek? Wat zijn jouw talenten? Waar ligt jouw kracht? Spreek je verlangens uit en geloof vanuit je tenen dat het mogelijk is. Laat dan de synchroniciteit haar werk doen.
Gebruik de kwaliteit van Blauwe Aap en maak het leven licht. Lach om de obstakels en hindernissen die je tegenkomt in deze periode. Of lach ze uit! Ze horen bij je levenspad. De oranje warme tinten van de goudtopaas helpen je om vrolijk en positief te blijven.

Tekst levenspad: Elvira van Rijn
Tekst en microscoopfoto goudtopaas: Anneke Agterberg
Illustratie zegel: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda