blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

16-28 september 2019: het Witte Wereldoverbrugger levenspad

In welke nieuwe, onbekende gebieden ben jij beland in het Rode Hemelwandelaar levenspad? Heb je een begin gemaakt met jouw nieuwe verhaal? Het kan enorm bevrijdend zijn maar ook heel onwennig aanvoelen als je niet meer kunt terugvallen op je routines. Het is net of je helemaal opnieuw moet beginnen. Met alles wat het Rode Hemelwandelaarpad je heeft opgeleverd begin je niet alleen aan het Witte Wereldoverbrugger levenspad maar ook aan de tweede Tzolkinronde in 2019.

Een nieuw begin

Precies 260 dagen geleden was het bijna oud en nieuw. Drie dagen later, op Gele Ster toon 3 begon het nieuwe jaar. De energie van deze dag en van het hele Witte Wereldoverbruggerpad reikt je het gereedschap aan waarmee je in 2019 kunt creëren in verbinding met de bron en met twee benen op de aarde. We hebben na deze eerste ronde nog 105 dagen te gaan in dit jaar. Dus dit pad is een heel mooie gelegenheid om voor jezelf de stand op te maken.

Durf je los te laten?

Witte Wereldoverbrugger helpt je om twee werelden te verbinden: oud en nieuw, begin en eind, zichtbaar en onzichtbaar, leven en dood, mens en engel. Witte Wereldoverbrugger beweegt zich op de grens tussen deze twee en leert je overgave aan het nieuwe en vergeving voor het oude zodat een einde ook echt een nieuw begin kan worden. De grote vraag die het Witte Wereldoverbrugger levenspad je voorlegt is: durf je los te laten en afstand te nemen zonder dat je weet wat je daarvoor terug gaat krijgen?

Vernieuwende verbindingen

Witte Wereldoverbrugger overbrugt ook schijnbare tegenstellingen: oorlog en vrede, regulier en alternatief, spiritueel en zakelijk, chaos en orde. Er is een groeiend verzet tegen de gevestigde orde. Tegenstellingen in de maatschappij worden steeds duidelijker zichtbaar. Op het grensvlak van twee werelden kunnen we verbinding maken en bruggen slaan. Het is een dunne lijn, maar hij is er! Juist die verbinding zorgt voor vernieuwing.

Als we elkaar de hand reiken in plaats van bestrijden wordt het beste uit twee werelden verendigd en heft het oude zich vanzelf op omdat het geen energie meer krijgt. Geef jij je energie aan strijden of aan bruggen bouwen?

Ruimte maken

De komende dertien dagen kun je optimaal benutten door alvast ruimte te maken, zodat er genoeg plek is voor het nieuwe. Ruimte in je hoofd, in je huis, in je werk in je manier van denken en kijken naar wat er gaande is in je leven en in de wereld. De kunst is je over te geven aan het proces van loslaten terwijl je ook in verbinding blijft.

Jezelf met regelmaat terugtrekken, ontspannen en plezier maken helpt om te voelen waar het werkelijk om draait in je leven. Dan wordt duidelijk waar je hart echt naar uitgaat en of wat je doet nog wel klopt met wie je nu bent. De energie van verbinding is in 2019 krachtiger dan ooit nu we op 26 juli aan een nieuw zonnejaar zijn begonnen op Witte Tovenaar toon 1: de kracht van je hartswijsheid en de magie die voor je gaat werken als je daarop bent afgestemd. Beide jaarenergieen vallen nu in een Wit levenspad en versterken elkaar. Je hoeft nergens meer op te wachten. Alles is er: je mag je eigen plek innemen en DOEN wat klopt voor jou.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda