blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

15 - 27 september 2020: het Witte Hond levenspad

Is het je gelukt om te navigeren op de stroom van het leven in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat er naar je toe komt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad dat jou het meest pleziert.
Welke weg je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad, dat je helpt om stil te staan bij wat écht belangrijk voor je is. In het Witte Hond levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te gemakkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Opnieuw de jaarenergie van 2020

Het Witte Hond pad is een bijzonder pad omdat hierin de jaarenergie van 2020 valt. Een mooi moment om de stand op te maken van een jaar dat de geschiedenisboeken in zal gaan. In 2020 geeft het Witte Hond levenspad ons energie om samen te werken met gelijkgestemden, op weg naar een nieuw evenwicht in een maatschappij waarin we met elkaar zorgen voor elkaar. Niet bepaald een zachtzinnige energie! Wie had op 1 januari kunnen bedenken dat we door een virus - en door de manier waarop daar wereldwijd mee wordt omgegaan - gedwongen worden om onszelf te vernieuwen. Steeds duidelijker wordt zichtbaar dat we als maatschappij behoorlijk ver afgedreven zijn van hart- en zielszaken. Ook wordt duidelijk met hoeveel hart en ziel mensen bereid zijn om voor elkaar door het vuur te gaan.

Op 18 september is het precies een Tzolkinronde geleden dat het nieuwe jaar begon. We beleven dan opnieuw de dagenergie van 1 januari én jaarenergie van 2020: Rode Hemelwandelaar toon 4. Het is de energie van de pionier die zijn grenzen verlegt door op pad te gaan zonder plan. Toon 4 gaat ook over grenzen en helpt je om ze opnieuw af te bakenen en te ontdekken wat wel en niet bij je past. Inmiddels zijn de kaders voor veel mensen weggevallen en is de toekomst onzeker. Tegelijkertijd botsen we tegen de grenzen aan van systemen die niet meer werken en eerder beperkend dan behulpzaam zijn. Er is heel wat energie voor nodig om die te doorbreken. Ongetwijfeld kunnen we nog meer verwachten dit jaar.

Kansen voor vernieuwing

Lukt het je om alle onrust en onzekerheid te zien als de enige mogelijkheid om oude vastgeroeste systemen te doorbreken? Kun je in jouw eigen leven de tegenvallers zien als kansen voor innerlijke of uiterlijke groei? Het jaarzegel Rode Hemelwandelaar helpt je letterlijk of figuurlijk je grenzen te verleggen zodat je nieuwe ervaringen opdoet waarvan je wijzer wordt. Inmiddels is daar de energie van het Zonnejaar op 26 juli bij gekomen: Blauwe Storm toon 2. Deze energie zorgt ervoor dat we daadwerkelijk gaan vernieuwen, en onze uitdagingen aannemen als uitnodiging om geboorte te geven aan een nieuwe vorm van samenleven. Dit is wat ik aan het begin van dit jaar over de energie van 2020 schreef:

"Het Witte Hondpad geeft ons in 2020 energie om weer terug te keren naar harmonie en heelheid en dat zal gepaard gaan met de nodige stormen. De systemen die niet meer bijdragen aan een evenwichtige maatschappij waarin we samen zorgen voor elkaar zullen steeds meer barsten gaan vertonen. Dat zal ook de nodige chaos veroorzaken. Het helpt als we ons realiseren dat dat nodig is voor echte vernieuwing, dat het gaat om een geboorteproces. Wat jij kunt bijdragen aan de geboorte van het nieuwe is in plaats van in paniek raken of oordelen, dicht bij jezelf blijven, je rust bewaren en zo veel mogelijk je eigen verantwoordelijkheid nemen om voor jezelf en elkaar te zorgen. Hoe meer mensen stevig blijven staan in het oog van alle stormen, des te gemakkelijker kunnen we met elkaar geboorte geven aan het nieuwe."

Waar sta jij?

Voor hoeveel opschudding heeft 2020 in jouw leven gezorgd? En lukt het je om daarvan de boodschap op te pakken, zodat je ervan groeit? Begin dit jaar bracht ik het E-boek Jaarhoroscopen 2020 uit, waarin ik per levenspad beschreef wat de energie van 2020 betekent voor de verschillende geboortepaden. Als je het destijds hebt besteld, pak het er nog eens bij en kijk wat het je op dit moment te vertellen heeft. Ongetwijfeld lees je het nu met andere ogen dan aan het begin van dit jaar. Heb je alsnog behoefte aan overzicht, inzicht, een stip aan je horizon, dan kun je het e-boek hier bestellen en gebruiken om de rest van 2020 richting te geven aan je leven.

DNAfirmaties Witte Hond levenspad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou.  Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht. Deze serie kun kun je voor heel 2020 blijven gebruiken om de jaarenergie te bekrachtigen.

 

Dag 1. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 2. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 3. Gele Mens - Ik creëer

Dag 4. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Dag 5. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Dag 6. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Dag 7. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Dag 8. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Dag 9. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Dag 10. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Dag 11. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Dag 12. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder

Dag 13. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader


De DNAfirmaties zijn afkomstig uit: 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'
 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda