blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

15 - 27 maart 2022: het Gele Krijger levenspad

Hoe is het gegaan met je dromen in het Blauwe Nacht levenspad? Heb je goed of juist onrustig geslapen, gedroomd, je dromen gedeeld? Ook al is je droom nog maar zo pril, je kunt altijd iets kleins doen waardoor jij daadwerkelijk de eerste stap maakt om vastberaden stap voor stap jouw droom waar te maken. Daar gaat het nu om. Juist nu!
In het Gele Krijger levenspad dat vandaag van start gaat, kun je kiezen om te strijden tegen iets of voor iets. Als je strijdt tegen iets, zul je het leven als een gevecht ervaren, somber zijn en energie verliezen. Als je strijdt voor iets ontvang je in het Gele Krijgerpad juist extra energie om de brug te slaan van dromen naar doen. Durf je te vertrouwen op de toekomst?

Hoe dan?

Als je je vertwijfeld afvraagt of het ooit zal gaan lukken met je dromen, helpt Gele Krijger je verder. Gele Krijger is de intelligente vragensteller. Die weet dat alle antwoorden er al zijn. En dat ze tevoorschijn komen als jij de juiste vraag stelt. Focus dus niet op de antwoorden, maar op de juiste vragen. En vertrouw erop dat het antwoord niet direct hoeft te komen, dat er misschien geen HOE is. HOE is vaak de grootste blokkade die je voor jezelf kunt opwerpen om verder te gaan. Soms heeft het wat tijd nodig en geduld voordat het antwoord zich aan jou laat zien. Durf je te vertrouwen op de toekomst? Deze drie tips helpen je daarbij.

Tip 1: Omarm onzekerheid

Jij bent een magneet voor de antwoorden als je ze niet meteen opeist. Als je jouw vragen en twijfels er durft te laten ZIJN. Als je voorbij gaat aan de frustratie dat je NU niet weet hoe je verder moet, gaan er deuren voor je open. Durf jij de onzekerheid te omarmen?

Tip 2: Neem je eigen plek in

Elke kleine stap richting je droom kan nieuwe inspiratie geven én ook onvermoede angsten losmaken. Vanuit onzekerheid richt je je gemakkelijk op anderen en voordat je het weet stem je je handelen af op de droom van een ander in plaats van je eigen dromen. En daar begint de ellende: als je de droom leeft van een ander ga je er allebei op achteruit. Jullie verliezen allebei aan kracht omdat je op de plek van de ander gaat staan en de energie van de ander gebruikt die niet voor jou is bedoeld. Richt je dus op je eigen droom en neem je eigen plek in. Jij bent de enige die jouw dromen waar kan maken.

Tip 3: Gebruik je antennes

Als je leiding nodig hebt, stel je antennes dan niet af op de mensen om je heen, maar richt ze op hemel en aarde. Daar waar de antwoorden vandaan komen. Vanuit deze verticale verbinding maak je contact met de bron en je hoger zelf om je angst bij de hand te nemen en te doen wat goed is voor jou. Het Gele Krijger levenspad helpt je op weg te gaan en vastberaden te doen wat je van plan was.

Ik wens je het vertrouwen en lef toe om te doen waarvoor je bent bedoeld: jouw dromen en verlangens waar maken. Net zoals een appelboom is bedoeld om appels waar te maken en een perenboom is bedoeld om peren waar te maken. Maar voordat er appels en peren zijn in de herfst is er bloesem in de lente! Geniet van al het moois in de natuur, wees lief voor jezelf en elkaar en vertrouw op de toekomst!

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda