blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

15 - 27 december 2020: het Rode Draak levenspad - jaarafsluiting en nieuwe Tzolkinronde

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alle disharmonie in de wereld, triggert oude patronen. Het Rode Draak levenspad dat vandaag begint geeft je energie om die patronen op de valreep van 2020 definitief achter je te laten.
De energie van de zonnewende op 21 december met een speciale samenstand die het Aquariustijdperk inluidt helpt daar ook een handje bij. Al met al kansen genoeg de komende dagen om straks 'opgeruimd' het nieuwe jaar in te gaan. Mischien zelfs wel dankzij alle nieuwe beperkingen. Daarover verderop meer.

Na alles wat je geleerd en beleefd hebt in 2020 begin je op de valreep van de jaarwisseling aan een nieuwe cyclus van 260 dagen, een nieuwe Tzolkinronde. De afgelopen 130 dagen dienden zich nieuwe plannen en mogelijkheden aan. Er gingen deuren dicht en andere deuren gingen op een kier of wat verder open. De komende 130 dagen is het tijd om datgene wat zich vanuit de toekomst heeft aangediend daadwerkelijk een plek te geven in je leven.

Het Rode Draak levenspad geeft je energie om vol vertrouwen te Zijn met wat zich innerlijk nog aandient uit de diepte aan oude beperkende patronen. Patronen die jou weerhouden om te groeien. Wat je te DOEN hebt deze dagen is vooral veel LATEN: loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. En... heel belangrijk. Niemand anders de schuld geven van wat er in jou wordt getriggerd. Dat leidt je namelijk alleen maar af van jouw persoonlijke groei!

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Ik zeg schijnbaar, omdat het geen terugval is maar grote schoonmaak. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je energie hoog te houden.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

In dit Rode Draak pad ontvang je energie om het leven te accepteren zoals het komt. Geef je jezelf de veiligheid en het vertrouwen dat nodig is om te groeien, stevigheid te vinden in jezelf. Dat is namelijk de basis vanwaaruit elke creatieve oplossing ontstaat.

Een nieuw perspectief

We gaan een nieuwe toekomst tegemoet, dat is wel zeker. Hoe die eruit ziet, weet niemand. Wat we wel kunnen weten is welke jaarenergie de Tzolkin kalender aanreikt voor 2021. Een energie om innerlijk te groeien, dichter bij jezelf te komen.

Ik nodig je graag uit voor.. Het eerste online workshopprogramma Afstemmen op 2021.

27 december - 8 januari (je kunt terugkijken tot eind januari)

In vier workshops neem ik je mee van OUD naar NIEUW. Aan de hand van de jaarenergie Witte Spiegel toon 5 en het jaarpad van de Witte Tovenaar en verzamel jij de inzichten die jou een heel jaar lang helpen om op koers te blijven.

Ben je zelf geboren in het Witte Tovenaarpad dan heb je een extra reden om mee te doen. In dit programma verzamel je niet alleen inzichten voor jouw koers in 2021 maar ook over de manier van doen en zijn die het beste past bij jouw leven.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

01/12/2021 1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad
26/11/2021 Nieuwe maan en zonsverduistering van 4 december 2021
18/11/2021 Tarotspel 'Mythische godinnen' is verschenen
18/11/2021 18 - 30 november 2021: het Blauwe Storm levenspad
 

Agenda