blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

14 - 26 september 2021: het Witte Tovenaar levenspad

Hoe heeft het Rode Draak pad jou geholpen om oude patronen te doorbreken? Soms is het oude nog zo aanwezig dat je je niet kunt voorstellen, dat er een nieuwe weg mogelijk is. Toch is er altijd een opening.
Misschien heb je in dit eerste pad van deze Tzolkinronde al een glimp opgevangen van hoe je leven er uitziet als je daadwerkelijk nieuwe wegen gaat bewandelen. Van de lichtheid en het gemak dat dan ontstaat.
Het Witte Tovenaarpad geeft je nu energie om jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat de afgelopen tijd al is ontstaan. Misschien heel subtiel. Misschien nog ondergesneeuwd door het oude, maar in potentie aanwezig.

Nogmaals het jaarpad van 2021

Het Witte Tovenaarpad is een belangrijk pad om bewust te beleven. Op 18 september is het namelijk precies een Tzolkinronde geleden dat het nieuwe jaar begon. Op 1 januari kregen we de jaarenergie van 2021 aangereikt: Witte Spiegel toon 5. Dit is in 2021 de energie die je handvatten aanreikt om spiritueel te blijven groeien, JA te zeggen tegen het nieuwe, tegen wat jij en wij allemaal zo heel hard nodig hebben in deze tijd: het nieuwe laten groeien terwijl het oude nog zo aanwezig is dat het ons gemakkelijk afleidt.

Innerlijke groei is jouw waardvolle bijdrage aan het grote geheel. Meer dan ooit is het van belang om jezelf en je eigen waarheid goed te kennen. Een oude indianenwijsheid zegt: We are the ones we've been waiting for. Jij bent degene op wie je hebt gewacht. Een uitspraak die helemaal past bij Witte Tovenaar.

Laat de Tovenaar door jou heen werken

Witte Tovenaar geeft je de wijsheid om vanuit jouw essentie je bijdrage te leveren aan het grote geheel. Dat is precies waarover het dit jaar gaat: jouw bijdrage leveren vanuit je eigen kracht en wijsheid. De beste bijdrage die je aan de wereld kunt leveren, is doen waar je een volmondig JA bij voelt (toon 5). En alles wat je weerhoudt om het spoor van jouw JA te volgen, geeft je aanwijzingen waar je jouw potentie nog meer vrij kunt maken. 

Nu ook op 26 juli het Geel Zaad toon 3 zonnejaar van start is gegaan, krijgt de jaarenergie een nieuwe boost. Nu de tijd aangebroken om daadwerkelijk in actie te komen, samen het verschil te maken. Wanneer je je realiseert dat jij werkelijk het verschil kunt maken, gaat de Witte Tovenaar namelijk als vanzelf door jou heen werken. Je hoeft niets te forceren, niets of niemand te redden. Zodra jij iets positiefs toevoegt, gaat jouw energie zich verspreiden en trekt nog meer moois aan. Dat is de magie van de Tovenaar. Hoe klein je bijdrage ook lijkt vanuit je denken, vanuit het hart bezien is het altijd groots.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk?

De wijsheid van Witte Tovenaar is niet de intellectuele kennis waaraan we zoveel waarde hechten in onze westerse cultuur. Het is de wijsheid en het weten dat voortkomt uit een afstemming van je geest en je hart. Het is niet voor niets dat er de zoveel hartzeer wordt aangeraakt en verwerkt, want het weten van de Tovenaar komt tot je via een open hart dat vol vertrouwen is.

Hoe maak je jezelf ontvankelijk voor de magie van Witte Tovenaar? We hebben een heel jaar de tijd om de werking van Magie te leren kennen, dus neem je tijd. Ik geef je graag drie tips:

TIP 1: Sta jezelf toe ​​'niet te weten'. Zo opent de deur van je geest zich naar een weten dat voorbij je denken gaat.

TIP 2: Leer jezelf en jouw potentie beter kennen. Zo maak je de verbinding met jouw eigen wijsheid krachtiger.

TIP 3: Maak ruimte voor een leven waarvan je hart sneller gaat kloppen.

Begin dit jaar heb ik een online programma ontwikkeld Afstemmen op 2021. Daarin reik ik je in vier workshops handvatten aan om een heldere koers uit te zetten voor 2021. Niet door doelen te stellen, maar door bewust te worden van wat wel en niet gaat werken voor jou in 2021 in afstemming op de nieuwe jaarenergie. Dit is hét moment om je nog eens te bezinnen op jouw koers, te kijken waar je nóg meer magie kunt toelaten, je denken loslaten. 

Je kunt je ook nu nog aanmelden en direct aan de slag met een programma van vier online workshops over de jaarenergie en het Witte Tovenaarpad. De jaarenergie is immers niet alleen rond de jaarwisseling maar het hele jaar door actief. Meld je je aan voor deze herstart van 2021, dan ontvang je een flinke korting. Hier lees je hoe het werkt.

Tekst; Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda