blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

14 - 26 december 2021: het Rode Slang levenspad

Hoe is het jou vergaan in het Gele Mens levenspad? Welke nieuwe groeimogelijkheden voor de toekomst heb jij aandacht gegeven?
Vandaag is het begin van een transformerende tijd van 52 dagen waarin we door het hart van de kalender gaan. En waarin we de nieuwe jaarenergie ontvangen. Een intense periode van vier paden die je ondersteunen bij:

  • innerlijk ruimte maken voor de vernieuwing die je in de wereld wilt zien,
  • afstemmen in het hier en nu op je eigen hart en bron,
  • kiezen voor vooruitgang als voorbereiding op 2022

Lekker in je vel

We beginnen met vernieuwen in het Rode Slang pad. Je ontvangt deze dertien dagen energie om goed in je vel te zitten. Klaar voor het nieuwe jaar. Een slang vervelt omdat de schubben van een slangenhuid verhoornd zijn. Hierdoor kan de huid niet groeien en moet de slang van tijd tot tijd zijn ‘jas’ vernieuwen en zijn oude jasje uitdoen! De collectieve jas begint aardig te knellen. Er is zoveel ouds wat niet meer mee wil. En dat merk je. De levensenergie kan niet overal vrijuit stromen en dat is juist wat nodig is om een nieuwe toekomt tegemoet te gaan.

Voel eens hoe het is met jouw 'jas'. Wat niet meer bij je past, levert weerstand op, begint te knellen. En alles wat echt bij jou past wakkert het vuur van passie aan en geeft energie. Waar ervaar jij weerstand en waarvan krijg jij energie? Dat laatste mag je alle aandacht geven zodat in de vrije stroom van jouw levenskracht de weerstand kan oplossen. Het leven wil stromen!

Je levenskracht vrij laten stromen

Het Rode Slang pad is een intens pad met tien portaaldagen van 15 tot 24 december. Het zijn dagen waarop je gemakkelijk leiding en inspiratie uit de kosmos ontvangt. Die informatie ontvang je in je lichaam zonder dat je er meteen woorden aan kunt geven. Het zijn een soort kosmische downloads die een diepere laag in jezelf aanraken en je helpen om vastberaden de nieuwe weg te volgen die jij het afgelopen half jaar bent ingeslagen.

Deze dagen kun je je ook bewust worden van patronen en overtuigingen die jou weerhouden om daadwerkelijk je leven opnieuw vorm te geven. Wees alert op de signalen want bewustwording opent de deur naar een nieuwe toekomst. Speelt je lichaam op, weet dan dat het geen blokkade is maar een teken van vooruitgang. Je lichaam laat je weten dat het jouw liefdevolle steun en aandacht nodig heeft om oud zeer los te laten op fysiek niveau. Je lichaam heeft juist op zo'n moment jouw liefdevolle aandacht en dankbaarheid nodig voor alles wat het voor je heeft gedragen totdat jij eraan toe was het te verwerken. 

Volg de signalen op weg naar 2022

Hoe lekkerder jij in je vel zit, des te beter je bent afgestemd op hemel en aarde. Dus geef vernieuwing de ruimte, juist als het ongemakkelijk voelt en knelt. Dat maakt je meer en meer ontvankelijk voor synchroniciteit. En als die voor je gaat werken krijg je meer meevallers en minder tegenvallers op je pad. Zomaar 'toevallig' valt je toe wat je nodig hebt, precies op het juiste moment. Daar kun je op vertrouwen. Dus volg de signalen op weg naar het nieuwe jaar.

Na dit pad, op 27 december begint het Witte Spiegelpad waarin de jaarenergie van 2022 valt. Vanaf dan kun je voor het zevende jaar op rij samen met mij en gelijkgestemden Afstemmen op de jaarenergie. Als je een steuntje in de rug kunt gebruiken voor het komend jaar, geef je dan op voor dit online workshopprogramma waarin ik je sleutels aanreik om een stabiele koers te varen in het nieuwe jaar. LEES MEER

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda