blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

13-25 oktober 2018 - het Gele Ster levenspad

Wat bracht jou hoop en licht voor de toekomst de afgelopen periode? Is het je gelukt de wereld mooier te maken door met hart en ziel te doen wat je vervulling geeft? Mij heeft het gebracht dat ik ruimte heb gemaakt voor wat ik echt graag wilde doen. Het besef dat ik daarmee de wereld mooier maak, blijft wennen. Vooral omdat dingen die 'moeten' en als verplichting voelen daardoor verdwenen van mijn agenda.

STRALEN OP JE EIGEN PLEK
Het Gele Ster levenspad dat vandaag begint, helpt je bij de volgende stap: stralen zoals alleen jij dat kunt. Het maakt niet uit of dat groots en meeslepend is of klein en fijn. Het gaat erom dat je je bij alles wat je doet, blijft richten op wat écht bij jou past.

Het Gele Ster levenspad is het laatste levenspad van deze Tzolkinronde en mega belangrijk! Dit pad bewaart namelijk de sleutel voor harmonie in de wereld. We hebben elkaar nodig en vullen elkaar aan als we doen wat echt bij ons past en erkennen dat we niet overal goed in hoeven te zijn. En andersom is datgene wat jij heel goed kunt niet per se wat het beste bij je past en jou doet stralen.

Dertien dagen lang brengt het Gele Ster levenspad signalen over wat jou doet stralen, over een toekomst van harmonie en samenwerking en jouw plek daarin. Dus let goed op en laat je verrassen. Durf je het spoor dat jou wordt aangereikt te volgen? Het is het spoor naar een nieuwe toekomst.

GELE STER EN VENUS RETROGADE
Gele Ster is het zegel dat is gerelateerd aan Venus, de ochtend en avondster en heel belangrijk voor de Maya's. In mijn blog van afgelopen week over de Tzolkin en Venus retrograde van 5 tot 26 oktober schrijf ik precies waarom deze overgang naar een nieuwe Tzolkinronde dit keer extra bijzonder is. We worden collectief opnieuw geboren en jij dus ook, op jouw eigen manier. Ik geef je in dit blog de belangrijke data en geef aan hoe het proces zich voltrekt. Doe er je voordeel mee.

Is opnieuw geboren worden voor jou persoonlijk een herkenbaar thema, resoneert het blog over Venus retrogade? Dan ben je van harte welkom bij een van de workshops in deze periode. Ze hebben elk op hun eigen manier met dit thema te maken. Verderop in de nieuwsbrief lees je er meer over. Last van keuzestress? In dit levenspad heb je je hoofd niet nodig om te kiezen. Volg het spoor en ga daar waar je voeten je brengen.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda