blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

13 - 25 juli 2019: het Rode Draak levenspad en een nieuwe Tzolkinronde

Wat een intense Tzolkinronde hebben we achter de rug! Er waren veel pieken en dalen, soms liepen ze zelfs parallel. Het wordt steeds belangrijker om jezelf goed te kennen zodat je dicht bij jezelf kunt blijven en je kalmte bewaren temidden van alle veranderingen in jezelf en om je heen.
Welke aanwijzingen heb jij in het afgelopen Gele Ster levenspad gekregen over je eigen plek innemen? Met alles wat je geleerd en beleefd hebt in de afgelopen Tzolkinronde, begin je weer aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. De Tzolkin kalender helpt je elke dag opnieuw om de signalen op te vangen die je helpen om dichter bij jezelf te komen. 

 

Een nieuwe Tzolkinronde

In het Rode Draakpad zijn we terug in de oersoep, de oerbron van creatie waar het allemaal begint. Dit pad helpt je om opnieuw geboren te worden op jouw ontdekkingsreis hier op aarde. Je bent verbonden met de sterren en met de stenen. Je lichaam is opgebouwd uit sterrenstof en alleen daardoor al ben je een kind van de sterren verbonden met de hele melkweg. Als je deze aspecten van jouw mens-zijn in jezelf erkent en je laat leiden door de (Tzolkin)energie die uit het hart van de melkweg naar je toe komt, gaan er deuren open naar een nieuwe manier van samenleven en creëeren.

Geboorte van de bewuste mens

Je kunt het Rode Draak pad zien als een doorgangspoort. Een pad waarin je vanuit jouw verbinding met de sterren geboorte geeft aan jezelf als bewuste mens: bewust van je galactische herkomst, bewust van jouw creatiekracht. In een eerder blog schreef ik al hoe de afsluiting van een cylcus van dertien jaar op 25 juli Rode Hemelwandelaar toon 13 deze energie versterkt.

In dit eerste pad van de Tzolkin maken we ons op voor een nieuw begin van een dertien jarige cyclus die start op 26 juli met Witte Tovenaar toon 1. De energie van Witte Tovenaar helpt je meer te verbinden met je eigen wijsheid, intuïtie, gevoel, met vrouwelijke waarden. De komende dertien jaar slaan we de brug tussen je hoofd en je hart, tussen denken en voelen, tussen kennis en weten. De energie van het Rode Draakpad helpt je om achter je te laten, wat jou nog weerhoudt om je over te geven aan deze energie. Je hoeft er niet over na te denken wat dat precies is, je hoeft er alleen maar alert op te zijn. Als het van belang is, zal het zich namelijk vanzelf aandienen. Kun jij het zien en accepteren?

De grote kunst deze dagen is om te Zijn met wat zich nog aandient uit de diepte. Dat betekent vooral veel laten, loslaten, overgeven, vertrouwen dat alles precies gaat zoals het gaan moet. Hecht de losse eindjes af en maak je op voor een nieuw begin. Je wordt gedragen door het leven en gesteund door de kosmos ook al voelt dat misschien niet altijd zo.

3 Tips voor een soepele doorgang

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfroteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Als je het leven accepteert zoals het komt, geef je jezelf de veiligheid die nodig is om nieuwe deuren te openen en het nieuwe in jou en om je heen wat geboren wil worden te laten ontstaan vanuit de creatieve oerbron. Ik geef je graag drie tips voor een soepele wedergeboorte.

TIP 1: Zorg goed voor jezelf en geef gehoor aan je behoeften. Slaap of vertraag als je het nodig hebt, geef je lichaam goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost en drink voldoende water.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg. Door ze los te laten open je de poort voor de nieuwe bewuste jij.

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

rode draak

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder 

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda