blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

12 - 26 april 2019: het Witte Hond levenspad

Is het je gelukt om het toeval voor je te laten werken in het Rode Aarde levenspad? Het is elke keer weer verrassend wat er naar je toe komt als je niet nadenkt maar gewoon je voeten volgt op het pad dat jou het meest pleziert.

Welke weg je ook hebt gevolgd, je bent nu aanbeland in het Witte Hond levenspad dat je helpt om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. Mocht je jezelf de afgelopen tijd hier of daar voorbij gerend zijn, dan helpt dit pad je om terug te keren naar je eigen zachtheid. We zijn immers nog steeds bezig met die zachte landing waarover ik in mijn blog van 31 maart schreef.

LIEF ZIJN VOOR JEZELF
Je hoofd leegmaken, wachten op wat je invalt. Ik vind het een hele kunst in een wereld waarin ik continu word geconfronteerd met verwachtingen over prestaties. Vooral die van mijzelf. Zo heb ik mezelf tijden onder druk gezet om iets nieuws te schrijven omdat mijn eerste boek uitverkocht raakt.

Hoe ik er ook over dacht. Het wilde niet. Nu heb ik het losgelaten. Ik kan alleen nog maar schrijven als mijn ziel dat wil, er klaar voor is. Mijn denken kan daar niets mee en dat hoeft ook niet meer. Dat geeft rust en ruimte! Waar kun jij jezelf nog meer rust en ruimte geven, zachter zijn voor jezelf?

JE ZIEL AAN HET ROER
Te vaak gebruiken we ons denken waarvoor het niet is bedoeld: keuzes maken, beslissingen nemen. Het is misschien een vreemde gedachte, maar beslissingen komen niet uit je hoofd. De argumenten om ze te rechtvaardigen wel. Beslissingen maak je op een andere manier en daarbij staat niet je denken aan het roer maar je ziel. Hoe je ziel tot je spreekt, verschilt per persoon. Het Witte Hond levenspad helpt je trouw te zijn aan je ziel en leven met hart en ziel. 

VERNIEUWEN
Daar waar je nog niet in contact bent met je ziel, helpt de energie van dit pad je om jezelf te vernieuwen, ruimte te maken voor een nieuwe verbinding met jezelf. Hoe verder je van je authentieke zelf en je zielsverlangen was verwijderd, des te meer onrust zul je deze dagen in jezelf ervaren. Die onrust mag je omarmen, er gewoon laten zijn, zodat duidelijk kan worden wat de onderliggende bedoeling ervan is, wat je mag ont-dekken. Dus wees vooral lief voor jezelf en voor anderen.

GELIJK GESTEMDE ZIELEN
In het Witte Hond levenspad is de verleiding groot om op te gaan in het grote geheel, trouw te zijn aan anderen in plaats van jezelf of met alle winden mee te waaien. Hoe meer je het pad van je ziel gaat bewandelen, des te gemakkelijker ontmoet je verwante zielen die op de een of andere manier hetzelfde pad lopen.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda