blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

12 - 24 oktober 2019: het Gele Mens levenspad

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om onderscheid te maken tussen je emoties en de gedachten die je erbij hebt? Hoe het ook is gelopen. De diepere bedoeling van alles wat Blauwe Storm teweeg heeft gebracht, is dat jij dichter bij jezelf en jouw eigen plek komt. Misschien heb je jouw eigen plek plek juist in de afgelopen periode gevonden of ingenomen. Nu is het tijd om rustig adem te halen en stil te staan bij hoe je verder wilt. 

Wat geef je aandacht? 

Datgene wat is getransformeerd door de storm is nu de voedingsbodem voor jouw toekomst. En nu kun je opnieuw kiezen wat je daarop wilt laten groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Gele Mens vraagt wat jij wilt. Vaak maken we die vraag veel te groot en ver weg. We leren om doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken. De creatie energie van de Tzolkin volgt een andere weg: de weg van je intentie zetten en het pad volgen dat zich vanaf dat moment voor je opent zodat jij je intentie daadwerkelijk bereikt. Dat is een weg van overgave en schijnbare omwegen, een weg van vertouwen en magie. Ik geef je graag een aantal tips om jouw intenties te voeden zodat het pad zich voor jou opent.

TIP 1. Sta regelmatig stil bij wat je op dit moment wilt

Als je wilt omschakelen van doelen bereiken, naar je intentie voeden, is het vooral belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat zich NU aandient in plaats van wat je nu kunt doen om je doelen te bereiken. Waaraan heb je nu behoefte? Wat vraagt op dit moment jouw aandacht? Waar ben je op dit moment geneigd te kiezen voor zekerheid? Waar liggen NU kansen voor jou om te groeien. Deze vragen brengen je telkens weer terug bij jezelf in het moment en helpen je om de toekomst die jij graag wilt als een magneet naar je toe te trekken. 

TIP 2. Pas je tempo aan

We leven in een snelle maatschappij waarin meer doen in minder tijd de norm is geworden. Sinds het begin van het nieuwe zonnejaar in juli heb ik gemerkt dat het meer dan ooit van belang is om erop te vertrouwen dat jdat alles wat om jouw aandacht vraagt bijdraagt aan het realiseren van jouw intentie. Ook als je er in eerste instantie niets van snapt. Wat een omweg lijkt, kan later de kortste weg blijken. Wat vertragend lijkt te werken, zorgt misschien juist voor versnelling. Door te vertragen maak je ruimte voor magie, voor datgene wat nodig is, voor het plan dat veel beter is dan je zelf had kunnen bedenken.

TIP 3. Stem jezelf af op de bron

De Tzolkin dagenergie verbindt jou elke dag met de bron van wijsheid in jezelf. Zo kun je bewuster kiezen waaraan jij jouw aandacht geeft en subtiele signalen opvangen die je dichter bij jouw intentie brengen. Het Gele Mens pad dat vandaag van start gaat, is een bijzonder pad. Gele Mens is namelijk het gidsende zegel én pad voor de jaarenergie Gele Ster toon 3. Dat betekent dat je deze dertien dagen opnieuw wordt ondersteund om je intentie voor 2019 te voeden met jouw aandacht. Misschien heb je in het vorige Gele Mens pad (in februari) aantekeningen gemaakt in je logboek. Pak ze er nog eens bij om te zien wat destijds aandacht vroeg en nu opnieuw op je pad komt. Sta je open voor meer synchroniciteit en magie in je leven, meld je dan aan voor.

Bij alle drie activiteiten is jouw intentie voor de toekomst het vertrekpunt en gebruik je de Tzolkin om je intentie hier en nu te voeden zodat de weg ernaartoe zich voor jou opent. 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

24/07/2021 24 juli - 5 augustus 2021: het Witte Wind levenspad
20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
 

Agenda