blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

12 - 24 november 2014: het Witte Spiegel levenspad

Lars Faber is geboren in het Witte Spiegel levenspad als Witte Wereldoverbrugger toon 9. In het hoofdstuk over het Witte Spiegel levenspad in ‘Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek’ lees je over alle dertien dagen van dit pad aan de hand van citaten uit zijn boek ‘Leef groots. NU’. Het is een prachtig verslag over zijn eigen zoektocht in het leven in woord en beeld en staat vol met inspirerende citaten, tips en aansprekende voorbeelden van mensen die op hun eigen manier groots leven.

Dat Faber dat NU zo belangrijk vindt is heel logisch. Het Witte Spiegel levenspad bevindt zich vanaf Rode Draak toon 4 namelijk in de middenkolom van de Tzolkin en Faber is daarin geboren. “Droom alsof je nog een heel leven voor je hebt, leef alsof het je laatste dag is” schrijft hij. De middenkolom is een periode van twintig dagen waar het verleden en toekomst bijeenkomen in het hier en nu. Concentratie is een kwaliteit van mensen die geboren zijn in deze kolom van de zogenaamde kerndagen.
Die concentratie heb je hard nodig, want de middenkolom is een intense periode. Ben je in deze dagen met de toekomst of het verleden bezig, dan krijg je het moeilijk. Als je meestroomt met de tijd kun je bergen verzetten.

Van 12 tot en met 24 november lopen we het Witte Spiegel levenspad. Witte Spiegel energie is helder en haarscherp. De spiegel laat genadeloos alles zien wat er is. Aan jou de schone taak om onderscheid te maken wat je precies ziet als je om je heen kijkt. Zie je de ander of zie je een reflectie van jezelf? Als je bedenkt dat we allemaal één zijn, is het logisch dat je je eigen reflectie ziet in alles om je heen. Erger je jezelf aan iemand, vraag je dan af wat het is in jezelf dat je nog niet hebt gezien en geaccepteerd. Bewonder je iemand mateloos? Realiseer je dat je dat alleen maar kunt zien omdat je herkent wat je ziet. Je hebt de eigenschap die je bewondert zelf ook!
 

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn bereid zichzelf in situaties te brengen waar ze de motor zijn achter vernieuwing in het leven van anderen. Ze stellen alles in het werk om veranderingen in zichzelf en anderen te bevorderen, toegewijd om het onderste uit de kan te halen. Ze vinden balans als ze in alle onrust en veranderingen ook tevreden kunnen zijn met zichzelf en hoe het nu is.

Ben je zelf geboren het Witte Spiegel levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken zelf met de calculator op mayawijsheid.nl of met de gratis Maya wijsheid app uit in welk levenspad jij bent geboren.

De kern van dit levenspad

In het Witte Spiegel levenspad word je uitgedaagd om jouw eigen plek hier op aarde in te nemen met al jouw talenten en kwaliteiten. Daarmee lever je een bijdrage aan het grote geheel. Kijk eens met een andere blik in de spiegel. Gebruik de spiegel niet om jezelf te beoordelen, maar als een poort naar de toekomst. Stel je eens voor hoe jij eruit ziet als je straalt met al je talenten en kwaliteiten. Er is maar een plek voor jou met al jouw kwaliteiten. Als jij ‘m niet inneemt, blijft die leeg. Als je op de plek van een ander staat, houd je de unieke plek van een ander bezet. Waar sta jij?

Tips voor deze dertien dagen

  • Je vindt inspiratie door onderscheid te maken. Wat is van wie? Wat hoort waar thuis. Schep orde in jezelf en om je heen.
  • Je bekrachtigt jezelf door te communiceren. Spreek je eigen waarheid. Laat de woorden maar vanzelf komen. Dan zul je nog verbaasd zijn van wat je te zeggen hebt.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door bruggen te slaan of juist vol overgave afstand te nemen. Elk einde is een nieuw begin.
  • Geniet van het leven door trouw te zijn aan je hart en je bestemming. De medestanders en maatjes op je pad zullen je dan vergezellen en jou naar een hoger niveau van Zijn tillen.

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol

 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda