blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad

Heb je extra aantekeningen gemaakt tijdens het Witte Wereldoverbruggerpad? Datgene wat werkte, niet werkte, belangrijk was, zich aandiende heeft je wat te zeggen over het nieuwe jaar.
Ik vond het verrassend om te voelen hoe mijn lichaam liet weten wanneer ik mijn eigen plek innam en wanneer ik even een stap terug moest doen en afstand nemen, omdat ik onbewust een plek innam die niet de mijne was.


 

LOS VAN AL JE ROLLEN
Het Blauwe Storm levenspad helpt je om jouw verlangen je eigen plek in te nemen daadwerkelijk vorm te geven. Hoe weet je of je op je eigen plek staat? Je voelt de rust en sereniteit van echt jezelf zijn, los van alle rollen die je speelt in het leven als kind, ouder, collega, vriend, vriendin, arts, beleidsmedewerker, consultant, vuilnisman etcetera. 

VOELEN WIE JE BENT
Voelen dat je dicht bij jezelf bent is essentieel temidden van alle stormen die het leven met zich meebrengt. In de wereld stormt het voortdurend. Is het niet door het weer dan wel door de politiek of door de kerk. De stemming over de Brexit en de Shut Down in Amerika gaan vast het nodige stof doen opwaaien in dit pad en het kan zomaar zijn dat er in je eigen leven ook onrust is van jezelf of van anderen. Vraag je dan af: in wiens storm ben ik beland, de mijne of die van een ander? 

VERNIEUWINGSKRACHT
Stormt het in jezelf? Weet dan dat deze storm bedoeld is om schoon schip te maken. De onrust die je voelt laat je merken waar je jezelf nog afhankelijk van anderen maakt en denkt dat je hulpeloos bent. Geef je het bewust aandacht, dan zorg je daarmee voor je innerlijk kind en heel je oude wonden. Daardoor keer je weer terug in het oog van de storm waar rust is.
Ben je in de storm van een ander beland, dan is het zaak terug te keren naar je eigen plek en je eigen koers te varen. De vernieuwende kracht van Blauwe Storm je helpt je hoe dan ook oude ballast overboord te gooien zodat je verder kunt met wat wezenlijk van waarde is voor jou: zowel in jezelf als om je heen. De grote kunst is om je over te geven aan deze onverbiddelijke kracht. Misschien kun je er dan zelfs van genieten.

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda