blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

11 - 23 mei 2017: het Gele Ster levenspad

Gele Ster geeft aanwijzingen voor jouw groei. Opletten wat er naar je toe komt, heeft deze dertien dagen meer zin, dan denken en plannen maken. De toekomst komt namelijk vanzelf naar je toe in dit pad! En jij mag kiezen of je er 'ja' tegen zegt. Soms zou je misschien willen dat helemaal duidelijk is waar het heen gaat voordat je 'ja' zegt, maar dat is niet de bedoeling in dit pad. Het gaat erom dat je alert bent en het spoor volgt, zodat stap voor stap duidelijk wordt waarheen het leidt. Niets doen heeft geen zin. Onderzoeken en ontdekken des te meer!

Het Gele Ster levenspad maakt deel uit van de rechterhelft van de Tzolkin, die ons met de toekomst verbindt. Einstein is geboren op Gele Zon toon 13. Die was zijn tijd ver vooruit. Hij kon makkelijk verbinding maken met het grote geheel en met kennis die pas veel later geaccepteerd zou worden. Dat is waar het om gaat in dit pad: aanwijzingen ontvangen waarvan je misschien pas veel later de waarde begrijpt. 

Het Gele Ster levenspad is alweer het laatste levenspad sinds we op 6 september 2016 aan deze Tzolkinronde begonnen. Alweer een groei- en creatieronde voorbij. Waar stond je toen? Hoe is het nu? We beleven pittige tijden met hoge pieken en diepe dalen. We ervaren onze eigen tekortkomingen en weerstanden. Juist omdat je stappen vooruit maakt, komen er gevoelens vrij die je topervaringen brengen en laten stralen. En ook gevoelens die het uiterste vragen van je vertrouwen in je eigen licht, op momenten dat je dat licht totaal niet kunt voelen. 

DNAfirmaties

De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtstreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Gele Ster levenspad en ze activeren jouw doorbraak naar vrede en harmonie. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert jouw stralende zelf en brengt je in verbinding met een collectieve doorbraak voor de mensheid.

Gebruik dit artikel om dag voor dag de energie van het levenspad te volgen en spreek de DNAfirmaties dagelijks hardop uit. Wil je meer uit de dagenergie halen? Lees meer

1. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door je eigen plek in te nemen, samen met mij en alle anderen. Ik kan niets beginnen met jouw talenten en jij niets met de mijne. Net zoals ik niets kan doen aan jouw leed en jij niets aan het mijne. Leven en laten leven, dat is de sleutel voor ons allemaal. Stralen kun je nooit met de talenten van een ander, alleen met die van jezelf. Probeer niet langer te zijn als een ander. Wat zijn jouw talenten en kwaliteiten? Laat ze zien en straal!

2. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door te blijven vertrouwen, samen met mij en alle anderen. Je licht gaat pas schijnen als jij vertrouwen hebt in jezelf en in het leven. Uit onzekerheid komt ongelijkheid voort. We vertrouwen soms liever op een ander dan op onszelf of juist andersom: we maken de ander klein om onszelf zekerder te voelen. Erken het licht in jezelf. Dan heb je niemand anders meer nodig om jou vertrouwen te geven. Vanuit het veilige gevoel van vertrouwen maak je ruimte voor je eigen licht- en creatiekracht.

3. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door je zielsverlangen te volgen, samen met mij en alle anderen. Je bent veel meer dan wat je kunt zien en je leeft al veel langer dan je aardse leeftijd. Je ziel heeft het verlangen ervaringen op te doen. Misschien kom je ervaren hoe het is om liefde te brengen of hoe het is om zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het kan ook zijn dat het jouw zielsverlangen is om te leren vergeven of hoe het is om te ontvangen. Je hart laat je weten hoe je dat zielsverlangen kunt volgen. Offer jezelf niet langer op voor anderen ten koste van jezelf. Wees bij alles wat je doet toegewijd aan je ziel. Door dat te doen ben je helemaal vanzelf en automatisch dienstbaar aan de mensheid.

4. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door het leven licht te maken, samen met mij en alle anderen. Zie jij de humor in van ons aardse gedoe; het grote toneelstuk waarin we allemaal onze eigen rol vertolken. Maak je jouw rol zwaar en serieus of gooi je er de nodige humor in? Lachen om jezelf maakt het leven licht. Blijf je verwonderen, geniet van al het moois om je heen, van de zon die elke dag weer opkomt. Maak eens een lijstje van alles waarvoor je dankbaar bent. Het is veel langer dan je denkt.

5. Gele Mens - Ik creëer

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door bewust te kiezen, samen met mij en alle anderen. Hoe vaak denk jij aan narigheid, tekorten, alles wat niet lukt en waarover je niet tevreden bent? Energie volgt jouw gedachten. Met jouw gedachten en de woorden die je spreekt, ben jij de schepper van je leven. Jouw schepping beïnvloedt het leven van alle mensen om je heen. Kies daarom bewust wat jij aandacht geeft.

6. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door uit oude systemen te stappen, samen met mij en alle anderen. Problemen los je niet op met het hoofd waarmee ze zijn gemaakt. Systemen die niet werken veranderen niet van binnenuit. De doorbraak ligt altijd buiten wat je gewend bent, buiten je oude gewoontes en patronen, buiten je comfortzone. Durf jij je grenzen te verleggen en uit het systeem te stappen dat niet werkt? Het systeem van je familie, je werk, de economie of een ander systeem waarvan jij deel uitmaakt. Laat alles wat stagneert weer stromen door je aan te sluiten bij nieuwe systemen. Vind je zielenfamilie waarbij je je thuis voelt, het werk dat bij jou past en de rol in de samenleving waarin jij kunt schitteren.

7. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door af te stemmen op de intelligentie van jouw hart, samen met mij en alle anderen. Problemen komen uit het hoofd, oplossingen uit het hart. Jij bent het op wie je hebt gewacht om alle antwoorden te brengen op de vragen van je hoofd. Jouw hart is afgestemd op het hart van de aarde en het hart van de kosmos. Je hoofd en handen zijn een verlengstuk van je hart. Handel vanuit je hart. Dan handel je vanuit het ene hart dat klopt voor iedereen en ben je een inspiratie voor je omgeving.

8. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door een levend voorbeeld te zijn van de nieuwe wereld, samen met mij en alle anderen. We proberen een betere wereld te creëren met vredesonderhandelingen maar maken deals die wezenlijk niets oplossen en houden met elkaar een systeem van lijden en tekorten in stand. Om het lijden te verlichten dragen we bewust en onbewust het leed voor elkaar: ‘Geef jouw portie maar aan mij, dan draag ik het wel voor je.’ Dat houdt het lijden alleen maar in stand. Jij kunt niets met het leed van een ander en die ander kan zijn eigen leed niet helen als jij ermee rondloopt. Wees zelf een levend voorbeeld van de wereld die je droomt. Gooi je eigen roer om. Dat is waar de nieuwe wereld begint.

9. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door vastberaden jouw pad van licht te volgen, samen met mij en alle anderen. Soms moet je lak hebben aan wat anderen van je denken of vinden. Ongewone dingen doen hoort bij het creëren van een nieuwe wereld. Als je blijft doen wat de massa doet, komt er geen vooruitgang. Dus wees de pionier, loop vastberaden voorop. Ga door, houd vast aan jouw intenties. Heb je wel eens een labyrint gelopen? Vlak na het moment dat je denkt het verst verwijderd te zijn van je doel, blijk je ineens in het midden te staan. Laat jouw verbinding met de kosmische intelligentie je leiden naar het licht.

10. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door met twee benen op de grond te staan, samen met mij en alle anderen. Jij bent de voeten van de hemel op aarde. Door jou, mij en alle anderen heen kan de aarde gelijk aan de hemel zijn. Dit is de tijd om meer dan ooit aandacht te besteden aan je aarding. Loop op blote voeten, werk in de tuin, heb respect voor de aarde, voor het milieu. Zonder jouw verbinding met de aarde blijft kosmische wijsheid in de lucht hangen en is de hemel overal, behalve op aarde. Maak op jouw manier contact met de aarde, dan kan de hemel door jou heen de rest doen.

11. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door een helder beeld van je toekomstige zelf te maken, samen met mij en alle anderen. Ieder heeft zo zijn eigen waarheid over het heden en verleden. Het zijn allemaal vertrouwde beelden en ideeën over hoe de wereld in elkaar zit. Hoe zou het zijn wanneer je al die beelden losliet en je alleen te laten leiden door wat elk moment opnieuw helder zichtbaar is in het hier en nu? Wie de waarheid na aan het hart ligt, stopt met het duiden van het verleden. Zo opent zich de poort naar een nieuwe toekomst.

12. Blauwe Storm - Ik breng energie om te vernieuwen

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door het roer om te gooien, samen met mij en alle anderen. Minder is meer! Hoeveel bagage ben jij van plan mee te nemen naar de nieuwe tijd? Kijk eens wat er in je rugzak zit. Heb je dat werkelijk allemaal nodig? Schud je rugzak eens helemaal leeg. Kijk eens kritisch naar de inhoud. Ook naar wat er in de kleine vakjes zit en op de bodem ligt. Onderwerp al je bagage aan een strenge toets door je af te vragen: ‘ben ik dit echt?’ Reis licht en luchtig. Zorg dat je ook mét bagage nog huppelend op weg kunt naar de nieuwe tijd.

13. Gele Zon - Ik breng licht, liefde en warmte

Jij creëert een doorbraak naar harmonie door te zijn wie je bent in verbinding met alles wat is, samen met mij en alle anderen. Je bent gekomen om het zaad dat jij bent - met alle mogelijkheden die je in je draagt - te laten voeden en koesteren, jezelf te laten overgieten met licht, liefde en warmte, zodat je in volle glorie tevoorschijn komt. Je bent niet alleen het zaad. Je bent ook de voeding. Jij brengt licht, liefde en warmte voor alle anderen. Wees het zonnetje in huis en verwarm je aan mij en alle anderen. Dan groeien en bloeien we met elkaar als nooit te voren.

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/11/2019 Verhelderende kijk op de tarot - recensie
10/11/2019 Zet je aan het denken... - recensie
09/11/2019 De volle maan van 12 november 2019
07/11/2019 7 - 19 november 2019: Witte Spiegel levenspad
 

Agenda