blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

11 - 23 april 2021: het Witte Spiegel levenspad

De afgelopen dertien dagen heeft het Rode Slang levenspad je ondersteund om oude patronen te doorbreken en je levenskracht te laten stromen. Is het je gelukt je oude jas uit te doen, zodat je weer lekkerder in je vel zit? 

In het Witte Spiegelpad krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om trouw te blijven aan je nieuwe jij. Ook als zich nog iets ouds voordoet. Hoe bewuster je bent, des te makkelijker het gaat.

In deze periode krijg je spiegels te zien die je vertellen wat je nog achter je mag laten omdat het je weerhoudt van je zielenpad. Wat je liefhebt, ergert, bewondert, verrast in je omgeving vertelt je hoe het met jou gesteld is en waar je staat. Krijg je spiegels uit het verleden te zien? Weet dan dat ze zich aandienen zodat jij er vrede mee kunt sluiten. Door dat te doen open je deuren naar een toekomst vrij van de bijbehorende oude patronen, met meer ruimte voor de verlangens van jouw hart en ziel en wie je werkelijk bent: je ware Zelf.

In je eigen midden staan

Een groot deel van het Witte Spiegelpad speelt zich af in de middenkolom van de kalender. Op woensdag 14 april breekt deze periode van 20 dagen aan. De middenkolom nodigt je uit in het hier en nu aanwezig te zijn, met een been in het verleden en een in de toekomst ben jij het verbindende midden. 

Sommige patronen uit het verleden zijn heel hardnekkig en kosten enorm veel energie. Het kan dus best zijn dat je je lichamelijk lang niet zo lekker voelt als je had gehoopt. Geef het de tijd en jouw vertrouwen. Soms hebben ze nog wat extra compassie van jou nodig om jou los te kunnen laten.

Het Blauwe Storm toon 2 zonnejaar

Op maandag 12 april zijn we precies een Tzolkinronde onderweg in het nieuwe zonnejaar. Op 26 juli 2020 begon namelijk het Blauwe Storm toon 2 jaar. Dat betekent dat de energie van die dag in het bijzonder, maar ook de energie van het hele Witte Spiegelpad een jaar aanwezig is om je daarbij te ondersteunen.

Deze vernieuwende, tranfsormerende en balancerende jaarenergie helpt je een heel zonnejaar lang om het oude los te laten en geboorte te geven aan het nieuwe. Stilstaan om bewust en vernieuwd vooruit te kunnen. Dat is waar het in dit zonnejaar om draait. En stilstaan betekent niet wachten, maar de signalen opvangen die jou helpen om je voor te bereiden op de toekomst. Nog 105 dagen te gaan tot we weer een nieuwe zonnejaarenergie aangereikt krijgen. Doe er je voordeel mee.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda