blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers

Verscheen zomer 2021

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad

Wat heb jij ontvangen de afgelopen 13 dagen? Is het gelukt om je ondanks alle disharmonie in de wereld met heelheid te blijven verbinden? Voor veel mensen voert momenteel het ongemak de boventoon en dat betekent dat er veel kansen zijn om te transformeren. In het Gele Zon levenspad staan we stil bij de vruchten die je nu mag plukken van alles wat je de afgelopen drie paden hebt getransformeerd.

Het Gele Zon levenspad is het vierde levenspad in de Tzolkin kalender. De afgelopen drie paden heb je geoefend in: ZIJN met een open hart vol vertrouwen, achteroverleunen en ontvangen wat nodig is voor transformatie.

  • Sta eens stil bij wat er van het toneel is verdwenen en wat er over is gebleven.
  • En vraag jezelf eens af waaraan jij nu bewust aandacht wilt geven zodat het kan gaan groeien.

Alles is perfect zoals het is

Gele Zon is de universele liefde voor alles wat leeft en staat symbool voor de perfectie van het bestaan. Kun jij accepteren dat alles perfect is zoals het is? Er is op dit moment een grote krachtmeting gaande tussen het oude en het nieuwe, licht en donker. Misschien zie je het in je eigen persoonlijk leven of om je heen gebeuren op allerlei verschillende manieren. We worden uitgedaagd om standpunten in te nemen, keuzes te maken.

Naar wat of wie luister je? Hoe blijf jij in je eigen midden? Gele Zon is niet 'voor' of 'tegen' iets of iemand. En heel belangrijk: Gele Zon ontkent ook niets, laat het licht schijnen op álles wat er is, zet alles in het licht en oordeelt niet.

Bewust kiezen

Aan het eind van dit pad vinden we Gele Mens: de bewuste mens. Dat bewustzijn hebben we nu heel hard nodig en wordt ons in dit pad aangereikt op toon 13, de toon van aanwezigheid, de toon van boven jezelf uitstijgen naar een nieuw niveau van ZIJN.

Ook al is jouw situatie in jouw ogen allesbehalve perfect, er is altijd een schat verborgen in datgene wat voor jou niet perfect voelt. Die schat is jouw eigen groeikracht. Zelfs je angsten en oordelen zijn perfect. Ze komen spontaan. Ze negeren of onderdrukken is niet nodig. Als jij je ervan bewust bent, kun je vervolgens zelf bewust kiezen wat je ermee doet, hoe je ze gaat gebruiken om te groeien. Dat is precies wat jou krachtig maakt en stralend als de zon.

Verwarmen en opladen

Het Gele Zon levenspad geeft je de ruimte werkelijk te doen wat jou krachtig maakt. Soms voel je zoveel liefde voor alles en iedereen dat je veel te laat ontdekt dat je jezelf ongemerkt in de kou hebt laten staan. Dan is het tijd om jezelf te verwarmen en op te laden, je eigen behoeften te vervullen, zodat je weer kunt stralen. Wat je verwarmt met jouw licht, liefde en warmte, groeit als kool. Versterk je eigen kracht, zorg dat je stevig bent verbonden met jezelf, met de aarde en laat je licht schijnen op alles wat er is, en kies bewust waarmee jij je wilt verbinden.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

15/10/2021 De volle maan van 20 oktober 2021
14/10/2021 Nederlandse rechten van 'How to Heal toxic Thoughts', Sandra Ingerman
10/10/2021 10 - 22 oktober 2021: het Gele Zon levenspad
07/10/2021 Wat een bijzondere kaarten!
 

Agenda