blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

10 - 22 november 2016: het Witte Wereldoverbrugger levenspad

Het Witte Wereldoverbrugger levenspad nodigt je uit samen te werken, te verbinden en bruggen te slaan om zo met elkaar een nieuwe toekomst te creëren. Het bestemmingszegel van dit levenspad is Witte Spiegel: de spiegel van het verleden én van de toekomst. Het is aan jou om te beslissen welke kant van de spiegel je wilt zien en laten zien. De kant van het verleden of de kant van de toekomst? Reflecteer je het verleden en doe je wat je altijd deed, of sla je de brug naar de toekomst en laat je NU alvast je toekomstige zelf zien? Aan jou de keuze.

Dit levenspad is een bijzonder pad omdat het ons voorbereidt op het nieuwe jaar. Witte Spiegel is niet alleen het bestemmingszegel van deze dertien dagen maar ook het zegel waarmee we op 1 januari 2017 het nieuwe jaar van start gaan. Door de kwaliteiten van Witte Spiegel in dit levenspad te oefenen, bereid je je voor op 2017!

DNAfirmaties

De tussenkopjes van dit artikel zijn krachtige zinnen die rechtstreeks inwerken op je DNA. De kopjes zijn verbonden met de dertien dagen van het Witte Wereldoverbrugger levenspad en ze herinneren je aan jouw heelheid. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke potentieel en brengt je in verbinding met jouw vermogen tot overgave en bruggen bouwen.

1. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door bruggen te slaan, samen met mij en alle anderen. Het is heel aantrekkelijk op zoek te gaan naar mensen die net zo zijn als jij. Onze angst voor het einde is wat ons het meest weerhoudt een nieuw begin te maken. Wil je een nieuwe wereld, dan moet je ruimte maken voor het nieuwe zonder dat je weet wat dat zal zijn. Een sprong in de leegte. Wat het van jou vraagt is overgave. Je hoeft het niet alleen te doen, want er is veel hulp vanuit de onzichtbare wereld. Daar komt jouw inspiratie vandaan deze dertien dagen.

2. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door jezelf in balans te brengen met je eigen handen, samen met mij en alle anderen. Jij hebt de kracht jezelf te helen.Je bent je eigen batterij en als je weet waar de oplaadpunten zitten, kun je enorm veel voor jezelf doen. Realiseer je dat je het vermogen hebt om te helen. Het is niet moeilijk. Steeds meer mensen herinneren zich hoe het werkt. Stap in je eigen heelheid. Daarmee breng je niet alleen jezelf maar ook je hele omgeving in balans.

3. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld met al jouw talenten, samen met mij en alle anderen. Jij hebt je leven lang de tijd gekregen om te leren en groeien. Het is de kunst van het leven dat als een gegeven te aanvaarden. Ook als je nog dingen te leren hebt in het leven kun je stralen met jouw talenten. Je hebt altijd een bijdrage te leveren aan het grote geheel. Laat je aansturen door wat bij jou past. Dat is niet altijd hetgene waarin je goed bent geworden en waarvan je jouw werk hebt gemaakt. Ken jij jezelf? Waarvan ga jij stralen?

4. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door jezelf te herinneren wie je bent, samen met mij en alle anderen. Je bent puur licht en dat licht mag de wereld in! Je maakt de wereld mooier met jouw licht. Kun je dat geloven? Soms kun je je eigen licht niet meer zien branden, omdat het is verdwenen onder opgespaarde tranen, gevoelens van eenzaamheid of opgekropte boosheid. Je kunt het gewoon weer laten schijnen door je gevoel de ruimte te geven, zodat het kan stromen. Je licht komt dan vanzelf weer tevoorschijn.

5. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door je hartsverlangen te volgen, samen met mij en alle anderen. Wie graag wat voor de wereld wil doen, vergeet hierbij zichzelf nog wel eens. Jij bent dan het offer geworden dat je brengt om de wereld mooier te maken. Je doet jezelf daarmee enorm te kort. Jij bent de wereld, dus wat kun je beter doen dan datgene waarvan je hart een sprongetje maakt? Als we dat allemaal doen, krijgen we mega power. Begin maar alvast, dan ben jij een voorbeeld voor anderen.

6. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld met humor en een lach, samen met mij en alle anderen. Heb je wel eens op straat goed gekeken naar anderen? Zo veel mensen kijken chagrijnig of verdrietig, snauwen naar elkaar, kijken langs elkaar heen als ze iets tegen elkaar zeggen. Kijk eens naar foto’s van kleine kinderen. Ze zijn zichzelf, maken plezier en lachen de wereld toe. Dat kun jij ook. Als je zelf lacht en plezier maakt, doen mensen om je heen dat ook. Dat is de magische kracht van kinderlijke onbevangenheid.

7. Gele Mens - Ik creëer

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door af te stemmen op jouw eigen vrije wil, samen met mij en alle anderen. Elk moment opnieuw kun je kiezen waaraan jij aandacht geeft. Met je gedachten, met de woorden die je spreekt en de aandacht die je geeft aan jezelf en anderen. Stel je eens voor dat alles wat je denkt en zegt meteen uitkomt. Hoe ziet jouw wereld er dan uit? Wat gebeurt er? En is dat echt wat je wilt? Je kunt elk moment opnieuw kiezen.

8. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door nieuwe wijsheid te vergaren, samen met mij en alle anderen. Kennis komt uit boeken en wijsheid uit ervaring. Jij mag je eigen wiel helemaal zelf uitvinden in het leven. Je mag je eigen successen boeken, je eigen fouten maken en je eigen wijsheid delen. Dat doe je door op ontdekkingstocht te gaan en je comfort zone te verlaten. Wat voelt voor jou heel ongebruikelijk? Wat gaat helemaal tegen je gewoonte in? Je komt in harmonie met jezelf door juist deze gebaande paden te verlaten en eens iets nieuws te doen. Al is het maar zomaar iemand groeten op straat of ergens naartoe gaan waar je nog nooit bent geweest.

9. Witte Tovenaar - Ik luister naar het weten van mijn hart

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door je hart te volgen en jouw idealen voorop te stellen, samen met mij en alle anderen. Dat lijkt egoïstisch, maar niets is minder waar. Je doet dat in het belang van de groep, eenvoudigweg omdat niemand erbij is gebaat als jij ongelukkig bent. Dat is een heel nieuwe manier van denken.
Vanuit het verre verleden, de tijd dat we in stammen leefden, hebben we niet geleerd om voor onszelf op te komen, want het groepsbelang ging voor. Inmiddels zijn we in staat onze eigen weg te gaan. Leven vanuit je eigen hart en kracht is de nieuwe manier om bij te dragen aan het geheel. Wen er maar aan dat dit in deze tijd het beste is wat je kunt doen voor de groep.

10. Blauwe Adelaar - Ik overzie het grote plan

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door je dromen te leven, samen met mij en alle anderen. Wie blijft dromen, krijgt nooit iets van de grond. Het is tijd dat je jouw dromen werkelijkheid maakt. En wees daarin dan maar heel bescheiden in de stappen die je neemt. Droom groot en neem kleine stapjes bij de uitvoering. Precies zo groot dat je jezelf niet kunt wijsmaken dat het nu nog niet kan, dat er eerst nog dit en dat… Ga gewoon doen waarvan jij droomt. Je kunt het heel eenvoudig maken. Droom je van vrede, wees dan zelf vriendelijk en hartelijk voor de mensen om je heen. Droom je van een beter milieu, laat dat dan zien door bewust te kiezen welke boodschappen je in huis haalt en hoeveel afval je produceert. Zo eenvoudig kan het zijn.

11. Gele Krijger - Ik volg mijn innerlijke leiding

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door vastberaden jouw pad van licht te volgen, samen met mij en alle anderen. Op de grens van het oude en het nieuwe kan het spannend worden. Want vriendelijk zijn tegen mensen die je aardig vindt, dat is heel goed te doen, maar hoe ziet het eruit als je vriendelijk wordt tegen je grootste vijand. En hoe zorg je dan dat je jezelf tegelijkertijd trouw blijft? En word je dan niet onder de voet gelopen? Vragen, vragen, vragen. Ze zijn heel nuttig, maar bedenk dat niet iedere vraag een antwoord behoeft. Intussen kun je gewoon doorgaan met wat je van plan was en jezelf zo bevrijden van alle angsten die je ooit hebben weerhouden te doen wat jij graag wilt.

12. Rode Aarde - Ik ga daar waar mijn voeten mij brengen

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door het toeval te omarmen, samen met mij en alle anderen. Toeval is dat wat je toevalt als jij je voeten volgt waar ze willen gaan. Een stevige verbinding met jezelf en met twee benen op de grond staan vormen de voorwaarde om de juiste signalen te ontvangen. Gegrond in het hier en nu ontvang jij dan precies op het juiste moment wat je nodig hebt als een geschenk uit de hemel. Geen gepieker over wat is geweest. Geen zorgen voor de dag van morgen. Doe jij je aardingswerk, dan doet de hemel de rest.

13. Witte Spiegel - Ik ben de spiegel voor mijzelf en anderen

Jij regelt wat nodig is voor een nieuwe wereld door een afspiegeling van de nieuwe wereld te zijn, samen met mij en alle anderen. Als je goed om je heen kijkt, is er al zoveel zichtbaar van de nieuwe aarde en een betere wereld. Er worden steeds meer initiatieven genomen om bezit te delen, samen te werken en gezondheid te creëren. De crisis die zo zichtbaar en voelbaar is, blijkt een vruchtbare bodem voor een totaal nieuwe manier van samen leven, samen doen en samen delen. Jij hebt de mogelijkheid hieraan jouw bijdrage te leveren door in de kleinste dingen die je doet een afspiegeling te zijn van de toekomst die jij wenst. Weerspiegel het licht van de nieuwe wereld.

De DNAfirmaties vind je in 'Maya wijsheid voor je levensreis, het Tzolkin levenspadenboek'.

In de e-wenscursus ga je zelf dagelijks met deze zinnen, het vers van de dag en het bijbehorende logboek aan de slag om meer synchroniciteit in je leven te brengen.

Tekst: Elvira van Rijn
Collage: Geertje Mol
 


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda