blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

10 - 22 maart 2014: het Blauwe Aap levenspad + sint-janskruid als spiegel

Van 10 tot en met 22 maart 2014 lopen we het Blauwe Aap levenspad. Blauwe Aap geeft als naamgever aan dit pad zijn energie aan deze hele periode. Blauwe Aap energie is onbevangen en grillig. Het is het kind dat zich verwondert over alles wat is. Dat eindeloos veel vragen heeft en dat met humor illusies doorprikt. Hoe serieus neem jij jezelf en het leven? Valt er nog wat te lachen of heb je het zwaar? Als je alles weglacht, verstop je jezelf achter een vrolijk masker. Bedenk dat luchtigheid en humor enorm helpen om de lading ergens vanaf te halen zolang je in contact blijft met jezelf. Sint-janskruid kan je hierbij als spiegel helpen.
 

Mensen die in dit levenspad zijn geboren zijn nieuwsgierig en hebben veel behoefte aan aandacht. Meestal krijgen ze die ook. Dingen verbeteren of een nieuwe vorm geven is waarvan ze houden. Ze zijn dan ook heel geschikt om op het podium te staan door les te geven, politiek te bedrijven of op wat voor manier dan ook zichzelf te presenteren. Ze moeten er wel voor zorgen dat spelen en werken met elkaar in balans zijn.
Ben je zelf geboren in het Blauwe Aap levenspad, dan zijn dit bijzondere dagen voor je. Je krijgt te maken met mensen en situaties die je laten zien hoe je ervoor staat in je leven. Dus wees bewust van de dingen die je meemaakt. Ze zeggen iets over jou en waar je je bevindt op je levenspad. Reken met de calculator op mayawijsheid.nl of met de Maya wijsheid app zelf uit in welk levenspad jij bent geboren.


De kern van dit levenspad
Het gaat in het Blauwe Aap levenspad om het innerlijk kind dat vrij en onbevangen het leven tegemoet treedt. Een kind dat gedragen wordt door zijn moeder voelt zich volledig geaccepteerd en mag er helemaal zijn. Maar wie heeft zo’n moeder? We hebben allemaal te maken met het onvermogen van onze voormoeders, die zelf als kind niet kregen wat we allemaal zo hard nodig hebben: onvoorwaardelijke acceptatie en vertrouwen.
Je wordt uitgedaagd deze dertien dagen om je eigen moeder te zijn en de onvoorwaardelijkheid in jezelf te vinden. Je bevrijdt jezelf van wat je niet meer dient en kunt helemaal je onbevangen zelf zijn als je ervaart dat je gedragen en volledig geaccepteerd wordt door het leven zelf. Moeder Aarde draagt en voedt je. Je bent goed zoals je bent en mag er helemaal zijn.

Tips voor deze dertien dagen 

  • Je vindt inspiratie door het leven luchtig op te nemen en te spelen. Doe wat er in je opkomt en doe eens gek. Het maakt allemaal niet uit.
  • Je bekrachtigt jezelf door eerst je eigen beker te vullen en dan pas die van anderen. Het maakt je vrij en onafhankelijk.
  • Je brengt je idealen naar buiten en zet door om ze te bereiken door jezelf te vernieuwen. Laat los wat niet meer dient, dan wordt wat overblijft des te krachtiger.
  • Geniet van het leven en til je zelf naar een hoger niveau door te dromen met je ogen open. Alles is mogelijk!


‘Nodig de zon uit in je leven’
Misschien ken je het sint-janskruid met zijn bloemen als zonnetjes of ken je het als het middel tegen winterdepressie. Dat laatste is precies waar voor de bewandelaar van het Blauwe Aap levenspad de valkuil schuilt. En ik ken hem want ik ben zelf een bewandelaar van dit levenspad.

Relativeer en maak contact met je levensdoel
Sint-janskruid is het zonnige kruid dat helpt relativeren en contact te maken met je levensdoel. Sint-janskruid kan je helpen een sprongetje te maken en lekker gek te doen als je daar behoefte aan hebt. Als je dat lichte gevoel kwijt bent, is sint-janskruid het kruid dat de warmte van de zon brengt en de somberheid van de dagelijkse zaken haalt. En dan kunnen de apenstreken die in je opkomen weer zorgen voor een lach en spontaniteit!

Sint-janskruid energie oproepen en bundelen
Met je handen op de buik kom je tot rust en krijg je inzicht in je pad. Een spiritueel en praktisch aanbod. Sint-janskruid helpt je aandacht te schenken aan je buik! Koester je buik door hem in te smeren met (sint-jans)olie of leg warme doeken op de plek waar aandacht wordt gevraagd. Leef meer vanuit je onderbuikgevoel! Er zit in diepere kern in de loop der dingen. Laat het licht erover stralen zodat je beter zicht krijgt op je levensdoel. Neem de tijd om met je handen op je buik aandacht te schenken aan het ‘kind’ dat om aandacht vraagt. Koester je buik en koester het kind dat zo duidelijk kan aangeven waar de behoefte ligt. Durf de woorden in je te laten opkomen: troost, een arm om je heen, rust, liefde, aandacht…
Met je handen op je buik krijg je zelfvertrouwen en het is een universeel gebaar om het kind te koesteren dat in je leeft. Doe het maar gerust, zomaar op een bank of stoel zitten. In een vergadering of in de trein, doe maar, zomaar.
 

Tekst Blauwe Aap: Elvira van Rijn
Tekst sint-janskruid: Marjanne Huising
Zegelillustratie: Patricia Mooren
Foto sint-janskruid: Jen Boxem


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda