blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

10 - 22 april 2022: het Witte Wind levenspad

Hoe ben jij je oude zelf ontstegen in het Rode Maan levenspad? Rode Maan staat niet alleen voor emotionele zuivering maar staat ook symbool voor de waarde van het leven en de prijs die we betalen voor hoe we met de aarde en met elkaar omgaan.Juist in tijden van nood komen we dichter bij onszelf en bij elkaar. Noodgedwongen sta je stil bij de vraag wie of wat écht belangrijk voor je is. Wat is werkelijk van waarde en werkt wat jij doet écht voor jou? Vanuit de verbinding met jouw eigenwaarde kun je nu in het Witte Wind levenspad met hart en ziel kiezen hoe je verder wilt. Wat je wilt bijdragen en wat je wilt zaaien voor de toekomst.

Zaden voor de toekomst

Je woorden hebben kracht. Zeker in dit Witte Wind levenspad zijn het zaadjes voor de toekomst. Dit pad is namelijk ook het Zonnejaarpad voor 2021-2022.

Afgelopen zomer op 26 juli ging het nieuwe zonnejaar in dit pad van start met de jaarenergie Geel Zaad toon 3. De komende dertien dagen krijg je als het ware de tussenstand van dit zonnejaar gepresenteerd. Niet alleen de jaarenergie Geel Zaad toon 3 is bepalend. Het hele Witte Windpad doet mee. Dus let goed op, volg de dagenergie en kies bewust wat jij aandacht geeft deze dagen.

Met behulp van de Maya wijsheid creatiekaarten maakte ik afgelopen zomer een jaarvers voor je. Ik speelde met de affirmaties en de poëzie van Patricia Mooren op de kaarten van Geel Zaad, toon 3 en het gidsende zegel Gele Ster. Met dit vers kun je de jaarenergie in jezelf opnieuw activeren.

Ik ben dienstbaar
Ik ben het volledige potentieel
Ik benut al mijn mogelijkheden
En groei uit tot wie ik ben
Zo kom ik in beweging
En volg ik wat mijn hart me ingeeft
Ik streef naar harmonie en eerlijk delen
Ik neem mijn eigen plek in

Door het vers hardop uit te spreken, infomeer je iedere cel van je lichaam over deze energie en tril je los wat daarmee niet resoneert. Doe het drie keer achter elkaar. Zodat het tijd heeft om te landen. Adem door en luister naar de feedback van je lichaam. Laat los wat lostrilt zodat er ruimte komt voor de groei en bloei van jouw potentieel.

De wind van verandering

Als je het pad gaat volgen dat (nog) meer past bij wie je werkelijk bent, diep vanbinnen, gaat dat leiden tot veranderingen in je leven. Het kan zijn dat jij zelf die wind van verandering laat waaien, maar grote veranderingen kunnen je ook overkomen. Hoe meer je vertrouwt op jezelf en het leven, meebeweegt met de wind, des te meer je profiteert van deze wind. Je kunt de richting van de wind niet kiezen, maar je kunt wel zelf kiezen of je tegen de wind in loopt of de wind in je rug hebt.

 

Tekst: Elvira van Rijn

Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda