blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

1 - 13 september 2021: het Rode Draak levenspad

Is het je gelukt je eigen plek in te nemen en de harmonie te bewaren in het Gele Ster pad? Alle disharmonie in de wereld, triggert oude patronen. Het Rode Draak levenspad dat vandaag begint geeft je energie om de patronen die zich in jouw leven aandienen definitief achter je te laten.

Tijd om te integreren

Deze kalenderronde begon op 15 december 2020 en overbrugde het oude en nieuwe jaar. Na alles wat je geleerd en beleefd hebt, begin je aan een nieuwe cyclus van 260 dagen. Nieuwe plannen en mogelijkheden dienden zich de afgelopen tijd aan. Er gingen deuren dicht en andere deuren gingen op een kier of wat verder open. Nu is het tijd om het nieuwe daadwerkelijk een plek te geven in je leven.

Het Rode Draakpad geeft je energie om vol vertrouwen te Zijn met wat zich innerlijk nog aandient uit de diepte aan oude beperkende patronen. Patronen die jou weerhouden om te groeien. Wat je te DOEN hebt deze dagen is vooral veel LATEN: loslaten, overgeven en vertrouwen dat je de kracht hebt om te dealen met wat er op je bordje terecht komt. En... heel belangrijk. Niemand anders de schuld geven van wat er in jou wordt getriggerd. Dat leidt je namelijk alleen maar af van jouw persoonlijke groei!

Tips voor meebewegen

Je kunt deze dagen meer dan anders worden geconfronteerd met schijnbare terugval, emotioneel of fysiek. Ik zeg schijnbaar, omdat het geen terugval is maar grote schoonmaak. Ik geef je graag drie tips om mee te bewegen met wat er in jezelf gebeurt.

TIP 1: Zorg goed voor jezelf en zorg voor balans tussen DOEN en ZIJN. Geef je lichaam beweging, frisse lucht en goede brandstof in plaats van zwaar te verteren kost. Zoek een manier die bij jou past om je energie hoog te houden.

TIP 2: Laat gaan wat jou wil loslaten, geef je over, zodat er ruimte ontstaat voor het nieuwe, ook al weet je nog niet wat dat zal zijn.

TIP 3: Laat je emoties er ZIJN zonder eraan te hechten. Hechten aan emoties doe je door er verhalen bij te vertellen aan jezelf of aan anderen: verklaringen, theorieën, duidingen, oplossingen etc. Als je ze blijft herhalen, creëer je opnieuw wat je altijd al kreeg.

In dit Rode Draak pad ontvang je energie om het leven te accepteren zoals het komt. Geef je jezelf de veiligheid en het vertrouwen dat nodig is om te groeien, stevigheid te vinden in jezelf. Dat is namelijk de basis vanwaaruit elke creatieve oplossing ontstaat.

Energetisch weerbericht

Honderd dagen geleden startten Maya wijsheid profs Marinda van Hierden en Petra Meiburg het energetisch weerbericht. Vervolgens werd het team uitgebreid met Mary Ludwig en Ans van Summeren. Elke ochtend van 8.50 - 9.00 nemen ze je mee in de energie van de dag en delen ze hun versie van het Kin vers van de dag om de dagenergie van de Dreamspell Tzolkin in je DNA te activeren.

Vanaf vandaag kun je ze elke ochtend horen onder de Clubhouse Club 'Maya wijsheid'. Clubhouse is een nieuwe social media app die werkt met audio. Er wordt veel kennis gedeeld via deze app, die je gratis kunt downloaden voor iPhone en Android. Tot voor kort had je daarvoor een uitnodiging nodig. Die hindernis is inmiddels opgeheven. Je bent van harte welkom! Heb je vragen over de app, zoek dan op Clubhouse een van deze dames en ze helpen je graag verder.

DNAfirmaties van het Rode Draakpad

Elke dag heeft een eigen DNAfirmatie. Een krachtige zin, passend bij het dagzegel. Spreek ze steeds achter elkaar hardop uit: iedere dag alleen die van die dag of iedere dag alle dertien achter elkaar. Doe wat goed voelt voor jou. Elke dag als het kan. Het activeert je oorspronkelijke vermogens en brengt je in verbinding met jouw creatiekracht.

 

Dag 1. Rode Draak - Ik ben mijn eigen moeder 

Dag 2. Witte Wind - Ik ben mijn eigen vader

Dag 3. Blauwe Nacht - Ik ben een uniek kind van de schepping

Dag 4. Geel Zaad - Ik ben het volledige potentieel

Dag 5. Rode Slang - Ik ben de instinctieve vernieuwer

Dag 6. Witte Wereldoverbrugger - Ik ben het begin en het einde

Dag 7. Blauwe Hand - Ik ben de helende hand

Dag 8. Gele Ster - Ik neem mijn eigen plek in

Dag 9. Rode Maan - Ik laat mijn licht schijnen

Dag 10. Witte Hond - Ik ben trouw aan mijzelf

Dag 11. Blauwe Aap - Ik ben het onbevangen kind

Dag 12. Gele Mens - Ik creëer

Dag 13. Rode Hemelwandelaar - Ik ben een ontdekkingsreiziger

 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda