blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Vers van de pers!

Verscheen voorjaar 2021

Verscheen voorjaar 2021

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

1 - 13 juli: het Gele Zaad levenspad

De afgelopen periode heeft het Blauwe Aap levenspad je voorbereid op een nieuwe toekomst. Kon je spelen en onbevangen in het hier en nu zijn? Of had je nog moeite om te genieten van elk moment? Ook al lijkt het er in de verste verte niet op dat je vooruitgang boekte, je mag er helemaal op vertrouwen dat je in het Blauwe Aap levenspad precies kreeg wat je nodig had om een stap vooruit te maken in je leven.

PLANT DE ZADEN VAN JE DROMEN
Het Geel Zaad levenspad dat we vanaf 1 juli bewandelen, schenkt je de oogst van alles wat je hebt getransformeerd in de periode die startte met het Rode Slang levenspad. Je hebt een nieuwe voedingsbodem gecreëerd waarin jij de zaden van je dromen kunt planten. Vraag je eens af wat jij hebt gezaaid, en wat je nu kunt oogsten. Is de bodem waarin je zaait vruchtbaar? En wat doe jij om het zaad te laten ontkiemen. Deze dagen geven energie om te groeien en bloeien en helpen je door je laatste weerstanden heen te breken. Net als de kiem die uit het omhulsel van het zaad barst.

KOSMISCHE DOWNLOAD
Je groeikracht wordt in dit levenspad gevoed vanuit de kosmos. Het Geel Zaad levenspad bevat namelijk tien poortdagen, de zwarte vakjes in de kalender. Deze dagen is de verbinding met de kosmos sterk en krijgen we nieuwe energie en informatie toegespeeld. Een soort download van kosmische energie. Dat kan een enorme boost geven en tegelijkertijd ook pittig zijn omdat het lichaam dat allemaal moet verwerken. Zorg dus goed voor jezelf en neem rust als je lichaam daarom vraagt. Laat de toekomst maar naar je toe komen, ook al begrijp je nog niet helemaal wat er gaande is. Het wordt vanzelf wel duidelijk als jij je niet te veel bemoeit met wat er precies mag gaan groeien en waarom. Ga het maar ontdekken zonder vastomlijnde plannen. Dan maak je de meeste ruimte voor wonderen.

EN DAN... HET RIJPINGSPROCES

Als je het rijpingsproces van je zaden wilt volgen, bereid je dan alvast voor op de volgende vier levenspaden. Ze helpen je het pad te volgen dat jou het meest pleziert. Op die manier kan de kosmos namelijk het beste met je samenwerken, zodat je het niet alleen hoeft te doen. Dat is best nog een hele kunst, kan ik uit eigen ervaring zeggen. Want de druk om iets te DOEN en DOELEN te stellen is in onze cultuur heel groot, terwijl die druk vaak de grootste blokkade opwerpt voor groei en bloei. 

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/07/2021 De volle maan van 24 juli 2021
11/07/2021 11 - 23 juli 2021: het Rode Maan levenspad
10/07/2021 De nieuwe maan van 10 juni 2021
28/06/2021 28 juni - 10 juli 2021: het Gele Krijger levenspad
 

Agenda