blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Nieuws

Jaaa, ze zijn er!

Vers van de pers!

NIEUW

1 - 13 december 2021: het Gele Mens levenspad

Hoe heb jij de vernieuwende kracht van Blauwe Storm ervaren de afgelopen periode? Is het je gelukt om dicht bij jezelf te blijven? Er is veel turbulentie die je gemakkelijk van je stuk brengt. Soms kun je haast niet onderscheiden of wat je voelt bij jou hoort of bij de ander. Of wat je voelt gewoon door je heen mag waaien, of dat het om jouw bewuste aandacht vraagt.
De kunst is om telkens weer de stille plek in jezelf op te zoeken. Vanuit de plek waar jij rust en vrede in jezelf ervaart, kun je rustig ademhalen en in het Gele Mens levenspad bewust stilstaan bij hoe je verder wilt. 

Wat geef je aandacht? 

Datgene wat is getransformeerd door de storm is nu de voedingsbodem voor jouw toekomst. Je mag zelf kiezen wat je daarop wilt laten groeien. Wat geef jij aandacht en wat niet meer? Gele Mens vraagt wat jij wilt. Vaak maken we die vraag veel te groot en ver weg. We leren om doelen te stellen en hard te werken om ze te bereiken. Het is inmiddels wel duidelijk dat dat in deze tijd steeds moeilijker word, eenvoudigweg omdat de toekomst behoorlijk onzeker is.

De creatie energie van de Tzolkin volgt een andere weg die beter past bij deze tijd: de weg van je intentie zetten. En de route volgen die zich vervolgens voor je opent.

Een route die vraagt om overgave.

Een route die kronkelt langs schijnbare omwegen.

Een route van vertrouwen en magie.

Ik geef je graag een aantal tips om jouw intenties te voeden zodat je jouw avontuurlijke route bewust kunt volgen.

TIP 1. Sta regelmatig stil bij wat je op dit moment wilt

Als je wilt omschakelen van doelen bereiken, naar je intentie voeden, is het vooral belangrijk om regelmatig stil te staan bij wat zich NU aandient.

Waaraan heb je NU behoefte?

Wat vraagt op DIT MOMENT jouw aandacht?

Waar liggen NU kansen voor jou om te groeien?

Deze vragen brengen je telkens weer terug bij jezelf in het moment. Ze helpen je om de toekomst die jij graag wilt als een magneet naar je toe te trekken. 

TIP 2. Pas je tempo aan

We leven in een maatschappij vol verwarring en tegenstrijdigheden. Meer dan ooit is het van belang dat je erop vertrouwt dat alles wat om jouw aandacht vraagt, bijdraagt aan het realiseren van jouw intentie. Ook als je er in eerste instantie niets van snapt. 

Wat een omweg lijkt, kan later de kortste weg blijken. Wat vertragend lijkt te werken, zorgt misschien juist voor versnelling. Door te vertragen maak je ruimte voor magie, voor datgene wat nodig is, voor het plan dat veel beter is dan je zelf had kunnen bedenken.

TIP 3. Stem jezelf af op je eigen bron van wijsheid

Het is niet altijd makkelijk om onderscheid te maken tussen wat je denkt te weten en wat je diep van binnen écht weet. De Tzolkin dagenergie verbindt jou elke dag met de bron van wijsheid in jezelf. In het Gele Mens levenspad leggen we de voedingsbodem voor de volgende vier paden in het hart van de kalender. Daarin valt ook de jaarenergie van 2022. Het is een intense transformerende periode die je energie aanreikt om na dit Gele Mens pad je huid te vernieuwen, zodat je weer lekker in je vel zit. Klaar voor het nieuwe jaar. 

Om je daarbij te ondersteunen zijn er dit jaar weer twee mooie programma's rondom de jaarenergie van 2022.

De programma's zijn zo ontwikkeld dat ze elkaar aanvullen en ook los van elkaar te volgen zijn.

Tekst: Elvira van Rijn
Zegelafbeelding: Patricia Mooren


Gerelateerd(e) boek(en)


Gerelateerd(e) auteur(s)

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nl



A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

22/01/2022 22 januari - 3 februari 2022: het Gele Zaad levenspad
12/01/2022 De volle maan van 18 januari 2022
09/01/2022 9 - 21 januari 2022: Blauwe Aap levenspad
05/01/2022 Zoek je innerlijk vuur! - recensie
 

Agenda