blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Home

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Welkom lezer!

Fijn dat u de weg naar A3 boeken hebt gevonden. Hier vindt u informatie over al onze boeken, kaartspellen en andere uitgaven. Ook worden hier regelmatig interessante artikelen door en over auteurs geplaatst. Lees en verrijk uzelf!

De 50% verhoging op het lage BTW-tarief per 1 januari 2019 wordt niet doorberekend in de prijs van de boeken. De verkoopprijzen blijven dus hetzelfde.

Op dit moment wordt (nog steeds) gewerkt aan de vertaling van 'Bones would rain from the sky' van Suzanne Clothier. Helaas is er enige vertraging. Maar.... in januari 2019 verschijnen het nieuwe boek van Christine de Vries en 'Het elfenspel' van Jan-Pieter Schreur en Willeke de Wit. Ook twee andere nieuwe titels zullen voor de zomer van 2019 verschijnen.

PS Recensies van en reacties op boeken en zo zijn altijd welkom! Mail ze naar info@A3boeken.nl of plaats ze op https://www.facebook.com/A3boeken. Wil je bloggen over een boek of spel, vraag dan een recensie-exemplaar aan.

Nog een PS De privacyverklaring vind je hier.

Een ontdekkingsreis - recensie
17/01/2019

Een ontdekkingsreis - recensie

De ondertitel van dit boek is: Leven met de natuur. En dat is precies wat dit boek beoogt. Om dat te bereiken is het belangrijk te kijken naar de vier elementen waaruit het leven, de aarde, de natuur en ieder individu is opgebouwd. De vier elementen worden genoemd in de titel van het boek en worden alle stuk voor stuk besproken. Door hiermee te werken ga je een grotere verbondenheid met de natuur ontwikkelen, maar tevens kom je hierdoor dichter bij jezelf terecht.

Lees meer...
12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad
13/01/2019

12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad

Heb je extra aantekeningen gemaakt tijdens het Witte Wereldoverbruggerpad? Datgene wat werkte, niet werkte, belangrijk was, zich aandiende heeft je wat te zeggen over het nieuwe jaar.
Ik vond het verrassend om te voelen hoe mijn lichaam liet weten wanneer ik mijn eigen plek innam en wanneer ik even een stap terug moest doen en afstand nemen, omdat ik onbewust een plek innam die niet de mijne was.


 

Lees meer...
Legging met de essentie van edele stenen
06/01/2019

Legging met de essentie van edele stenen

Ik trok vanmorgen de kaart van de Robijn in Fuchsiet, de Mangaancalciet en de Groene calciet. 

Er mag iets in eenzaamheid opgelost worden. 

Hè bah, dat klinkt enigszins treurig. Maar wat er wordt bedoeld is dat je sommige dingen in het leven echt alleen moet doen. En nu speelt er iets dat je echt in je eentje moet aanpakken.

Lees meer...

SoulCollage® geeft je op een creatieve en verrassende manier zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema’s die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Monique Janssens: "Let op de gevolgen van alles wat je doet. De gevolgen voor mens en dier."

Het  twaalfde nummer van HEUS (7e jaargang nummer 1), een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur is ook online te lezen.

Agenda

.

De meest recente uitgaven

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

17/01/2019 Een ontdekkingsreis - recensie
13/01/2019 12 - 24 januari 2019: het Blauwe Storm levenspad
06/01/2019 Legging met de essentie van edele stenen
02/01/2019 De nieuwe maan en zonsverduistering van 6 januari 2019
 

Agenda