blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Home

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Welkom lezer!

Fijn dat u de weg naar A3 boeken hebt gevonden. Hier vindt u informatie over al onze boeken, kaartspellen en andere uitgaven. Ook worden hier regelmatig interessante artikelen door en over auteurs geplaatst. Lees en verrijk uzelf!

Op dit moment wordt gewerkt aan de vertaling van 'Bones would rain from the sky' van Suzanne Clothier. Naar verwachting verschijnt de Nederlandse uitgave nog voor de zomer. De Nederlandse editie van 'Song of Increase' van Jacqueline Freeman verschijnt in de nazomer, hopelijk net op tijd voor de Learning from the Bees Conference eind augustus in Doorn.
En... van Marjanne Huising staat een nieuw boek op stapel, dat gaat over kruidenkracht voor tieners.

PS Recensies van en reacties op boeken en zo zijn altijd welkom! Mail ze naar info@A3boeken.nl of plaats ze op https://www.facebook.com/A3boeken. Wil je bloggen over een boek of spel, vraag dan een recensie-exemplaar aan.

Nog een PS De privacyverklaring vind je hier.

De volle maan van 24 oktober 2018
20/10/2018

De volle maan van 24 oktober 2018

Rennen, vliegen, jagen… we zijn aangekomen in de periode van de Jachtmaan. De tijd lijkt zo snel te gaan, de dagen zijn steeds korter, informatie komt via vele wegen steeds sneller tot ons… het is een kunst om in alle veelheid ook nog tot jezelf te komen en bij jezelf te blijven. De Jachtmaan draagt het thema ‘overleven en transformatie’. De natuur trekt zich in zichzelf terug en de krachten van de onderwereld worden zichtbaar: bladeren vallen en zullen verteren, de typische herfstpaddenstoelen verschijnen. Wat de komende maanden overleeft, zal in de lente weer opkomen omdat het voortleeft in de kiem.

Lees meer...
Beleef de kracht - recensie
18/10/2018

Beleef de kracht - recensie

"Oh, deze ziet er wel cool uit!" De tiener in huis heeft mijn stapel 'natuurbeleving'-boeken op schoot en houdt 'Kruidenkracht voor tieners' omhoog. "Handlettering!" Nieuwsgierig begint ze te bladeren. "Mooie plaat." Ze wijst naar de 'ouderwetse schoolplaat' van de appel op blz. 18. Haar vingers glijden langs de appelbloesem, de tak met blad en appels en het getekende klokhuis. Ook de gehandletterde quotes in het boek vallen in de smaak. "Deze ga ik misschien wel een keer lezen, mam!" Onze tiener slaat het boek dicht en ik krijg een kus op mijn wang. "Goed meid!" Ik glimlach naar haar. En weg is ze.

Lees meer...
Uitnodiging tot verwondering - recensie
16/10/2018

Uitnodiging tot verwondering - recensie

waterdruppel - waterdier
waternevel - waternimf
waterstof en waterrijk
waterbron en waterwijs

water neemt je mee op reis

Lees meer...

SoulCollage® geeft je op een creatieve en verrassende manier zicht op de verschillende aspecten in jezelf, de thema’s die er spelen en het pad dat je loopt. SoulCollage ondersteunt je bij het nemen van beslissingen en het aanbrengen van veranderingen in je leven.

Monique Janssens: "Let op de gevolgen van alles wat je doet. De gevolgen voor mens en dier."

Het elfde nummer van HEUS (6e jaargang nummer 1), een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur is ook online te lezen.

Agenda

.

De meest recente uitgaven

Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

20/10/2018 De volle maan van 24 oktober 2018
18/10/2018 Beleef de kracht - recensie
16/10/2018 Uitnodiging tot verwondering - recensie
13/10/2018 13-25 oktober 2018 - het Gele Ster levenspad
 

Agenda