blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken HEUS

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

HEUS

Het eerste nummer van HEUS, een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur, verscheen begin maart 2013.
HEUS is gratis en gaat via guerrillaverspreiding de wereld in. Iets verder naar beneden kunt u lezen wat dit inhoudt. Abonneren op de papieren uitgave is niet mogelijk.

HEUS verschijnt zowel online als op papier.
HEUS 1 is hier online te lezen.
HEUS 2 is hier online te lezen.
HEUS 3 is hier online te lezen.
HEUS 4 is hier online te lezen.
HEUS 5 is hier online te lezen.
HEUS 6 is hier online te lezen.
HEUS 7 is hier online te lezen.
HEUS 8 is hier online te lezen.
HEUS 9 is hier online te lezen.
HEUS 10 is hier online te lezen.
HEUS 11 is hier online te lezen.
HEUS 12 is hier online te lezen.
HEUS 13 is hier online te lezen.
HEUS 14 is hier online te lezen.
HEUS 15 is hier online te lezen.
HEUS 16 is hier online te lezen.
HEUS 17 is hier online te lezen.
HEUS 18 is hier online te lezen.

Verspreiding

De papieren versie wordt onder meer verspreid door A3 auteurs, op A3 bijeenkomsten, via een select aantal boekwinkels en spirituele centra, en door derden. Wie een bestelling plaatst in de webshop krijgt altijd het meest recente exemplaar meegestuurd en soms ook nog eerder verschenen nummers. Zolang de voorraad strekt.

Wilt u HEUS ook verspreiden (via uw netwerk, uitdelen aan klanten, cursisten, etc.), neem dan contact op via info@A3boeken.nl

Adverteren

Adverteren in HEUS is op beperkte schaal mogelijk. De advertentietarieven kunt u aanvragen via info@A3boeken.nl

------ >>>>>> Op de website van Earth Matters (www.earthmatters.nl) verschenen interviews met uitgever/hoofdredacteur Adrie Beyen over HEUS:

Ook voor HEUS 2 guerrillaverspreiding

Dit voorjaar verscheen het eerste nummer van het magazine HEUS van uitgeverijA3 boeken. Nu is nummer 2 verschenen met wederom artikelen over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur. HEUS verschijnt zowel online als op papier en wordt gratis verspreid.

Het eerste nummer werd enthousiast ontvangen. Uitgever Adrie Beyen kreeg van bekenden, maar vooral ook van veel onbekenden enthousiaste mailtjes en telefoontjes. “Mensen vinden het geweldig dat ze HEUS zomaar krijgen, bijvoorbeeld in een boekwinkel, spiritueel centrum of van een van mijn auteurs. En velen wilden zich abonneren. Helaas heb ik ze moeten teleurstellen, want een abonnement is niet mogelijk. Het idee van HEUS is juist dat het een cadeautje is. Dat je het van iemand krijgt of dat je het ergens ziet liggen en het mag meenemen. HEUS verschijnt op onverwachte plaatsen dankzij allerlei enthousiaste mensen die zorgen voor een guerrillaverspreiding.”

In HEUS nummer 2 staat een interview met enkele auteurs die een bijdrage hebben geleverd aan het boek ‘Heilige bronnen in de Lage Landen – op zoek naar bronnen van betekenis in verleden en heden’. Zij vertellen bijvoorbeeld wat die zoektocht voor hen persoonlijk heeft betekend, wat herbronnen inhoudt en over de relatie met het landschap.Elvira van Rijnen Patricia Mooren worden geïnterviewd over de rol van Maya wijsheid in hun leven. De Maya’s leren ons dat we niet alleen een product van de schepping zijn, maar ook de schepper zelf. Anneke Agterberg maakt microscoopfoto’s van (half)edelstenen die je de kern, de essentie van die stenen laat ontdekken. Van edelsteentherapie maakt zij geen hogere wiskunde, want volgens haar is het in de natuur juist heel eenvoudig geregeld. Aan het woord komt ook Nicolien de Kroon, die 18 jaar lang goedgevulde bananendozen naar kinderen en moeders in oorlogs- en rampgebieden bracht. Zij is ervan overtuigd dat ieder van ons in dit leven een doel heeft en ze hoopt met haar verhaal over de organisatie Motherhood anderen helpt en stimuleert hun levensdoel en idealen te verwezenlijken.
Naast deze interviews bevat HEUS 2 artikelen over de Groene Man en de Groene Vrouw in het land der Etrusken, de boodschap die kaarten brengen en leven met de Maan.
Uiteraard zijn er ook weer de vaste rubrieken en deze keer een column van Monique Janssens, communicatieadviseur ethiek en MVO.

HEUS is dus te vinden op onverwachte plaatsen in het land, bij verschillende boekwinkels en spirituele centra en je kunt ook een exemplaar halen bij de kraam vanA3 boekenop de Levenskunstbeurs (31 augustus en 1 september a.s. in Doorn) en op Gaaf Groen (8 september a.s. in Alkmaar).

Online is HEUS 2 hier te lezen.

HEUS: een nieuw magazine

Enkele dagen geleden lanceerde uitgeverij A3 boeken een nieuw magazine: HEUS. ‘Een heus magazine over oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur’ luidt de subtitel. Het magazine wordt zowel op papier als online gepubliceerd en is gratis. Wat bezielt uitgever Adrie Beyen om in deze tijd en op deze manier een nieuw magazine uit te brengen?

“Het antwoord op die vraag is niet zo ingewikkeld: ik wil graag zo veel mogelijk mensen laten kennismaken met oude wijsheden, nieuwe inzichten en leven met de natuur”, legt Adrie Beyen uit. “Ik geef boeken en kaartspellen uit, publiceer inhoudelijke artikelen op mijn website, organiseer activiteiten, sta af en toe op een beurs, ben actief op social media, maar er zijn nog zo veel mensen die ik niet bereik. En we – dan heb ik het over mijn auteurs - hebben nog zo veel meer te bieden aan informatie, praktische en inspirerende handreikingen, dat een magazine eigenlijk heel voor de hand lag. Gratis, omdat mensen in deze tijd niet al te veel te makken hebben en omdat het fijn is om iets te geven. Op papier, omdat er heel veel mensen zijn die wars zijn van beeldschermlezen. Online, omdat de papieren oplage niet eindeloos is en velen juist wel graag online lezen en/of het magazine willen downloaden.”

In het eerste nummer van HEUS staat een uitgebreid dubbel interview met Joseph Cornell, de grondlegger van Sharing Nature™, die wereldwijd een ware revolutie in de natuureducatie heeft teweeggebracht, en Anne Mijke van Harten, coördinator van Sharing Nature in Nederland. Beiden hebben in hun jeugd diepe natuurervaringen opgedaan en zetten zich er nu voor in dat anderen (jong en oud) ook de gelegenheid krijgen om persoonlijk en direct de natuur te ervaren. Door die ervaringen krijg je namelijk niet alleen begrip, respect en liefde voor de natuur om je heen, maar ook voor je eigen natuur. Respect dat van binnenuit ontstaat, niet iets wat wordt aangeleerd, maar gevoeld. Cornell heeft een speciale methode ontwikkeld, flow learning®, met vele spelvormen, die is gebaseerd op universele principes van bewustzijn en leren.

Verder staat er een interview met sjamaniste Linda Wormhoudt in over wat haar drijft om te schrijven en haar nieuwe boek ‘Beschermheer’ dat in Lapland speelt. In een ander interview vertelt Wendy Smit over hoe je door te tekenen en te schrijven tot je eigen kern komt. Verschillende auteurs geven antwoord op de vraag: Waar haal jij je inspiratie vandaan? Kruidenvakvrouw Marjanne Huising schrijft over de opbeurende kracht van madeliefjes. Therapeut Chinese geneeswijzen Jeanine Hofs geeft tips hoe je in het voorjaar en de zomer meer energie kunt krijgen en houden. Om maar een paar artikelen te noemen. En verder zijn er enkele vaste rubrieken en valt op dat er ook de nodige oefeningen en tips in staan, waarmee mensen zelf direct aan de slag kunnen.

“Ja, dat vind ik belangrijk. We proberen mensen praktische en inspirerende handreikingen te bieden om zelf aan de slag te gaan, zelf te ervaren. Dat is belangrijk, want zo krijg je toegang tot oude wijsheid en stel je jezelf open voor nieuwe wijsheid”, verklaart Beyen. “Op pagina 2 bijvoorbeeld staat een natuur mindfulness oefening en op de achterkant een vingerlabyrint in hartvorm. En Petra Stam ontwikkelde de tarotlegging ‘de kleine Magiër’ speciaal voor HEUS.”

De papieren HEUS wordt onder meer verspred via auteurs van A3 boeken, een select aantal boekwinkels en spirituele centra, tijdens de activiteiten die A3 boeken organiseert, op verschillende beurzen en via derden. Beyen: “Ik heb al vele malen de vraag gekregen of mensen zich konden abonneren op het papieren magazine. Dat kan dus niet. Ook is het niet in winkels te koop. HEUS is gratis en als ik een abonnementenadministratie zou moeten bijhouden en individuele exemplaren versturen, dan is het niet haalbaar. Ik vind het juist mooi dat het magazine zo zijn weg vindt naar de lezers. En helemaal mooi als zij het na lezing weer aan anderen doorgeven. Hoe meer lezers, hoe meer vreugd.”

Share

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda