blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Contact Manuscript

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Richtlijnen voor het insturen van een manuscript

Als uitgever stel ik het op prijs:

1. dat u mij gericht benadert, oftewel, dat u eerst kijkt of uw boek (of kaartspel) past in mijn fonds (totale verzameling van uitgegeven boeken en kaartspellen). Dat is niet voor iedereen even vanzelfsprekend, zo blijkt in de praktijk. En ook weet niet iedereen hoe je dit kunt zien. In het algemeen: ga voor een eerste oriëntatie naar een boekwinkel en/of bibliotheek. Zoek daar een aantal boeken waarbij uw boek zou passen. Kijk welke uitgevers deze boeken hebben uitgegeven. Of gebruik een webboekwinkel om op het onderwerp (of gelijksoortige onderwerpen) van uw boek te zoeken en kijk dan welke uitgevers daarbij worden genoemd. Bezoek de website van de uitgever. Als u zelf al kunt zien dat uw boek niet bij het fonds past, kunt u uzelf en de uitgever tijd en moeite besparen. Dus: hebt u al gekeken op deze website en denkt u met enige zekerheid dat uw boek daar niet zou misstaan, ga dan door naar 2.

2. een manuscript per mail te krijgen mits het bestand niet groter is dan 6 MB: info@A3boeken.nl

3. een CV erbij te ontvangen (algemene achtergrond plus specifiek ervaring/kennis op het terrein van het boek);

4. dat er een motivatie bij zit waarom u het boek hebt geschreven en wat het bijzonder maakt ten opzichte van andere boeken over hetzelfde onderwerp;

5. dat u aangeeft hoe het boek of kaartspel past bij uw (beroepsmatige) activiteiten nu en in de toekomst.

Wat ik over het algemeen niet zo prettig vind, is als mensen me zo maar bellen en uitgebreid over hun boek beginnen te vertellen. Meestal heb ik er de tijd niet voor en/of staat mijn hoofd er niet naar, omdat ik ongetwijfeld met iets anders bezig was. Bovendien kan ik er pas iets zinnigs over zeggen als ik het manuscript heb gelezen.

Als u toch twijfelt of ik belangstelling zou kunnen hebben voor uw manuscript, dat kunt u mij een mailtje sturen met wat beknopte informatie over het boek en de vraag of ik belangstelling heb. Ik reageer daar altijd op en meestal ook snel.

Voor alle duidelijkheid: A3 boeken geeft voornamelijk non-fictie voor volwassenen uit. In de beginjaren gaf A3 boeken ook verzendbundels uit, maar nu niet meer.

Share

A3 boeken
Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

KvK 30121964

BTW NL001506161B83

Verkoopvoorwaarden, retour- en verzendbeleidA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

27/07/2022 Veel geleerd - recensie
15/07/2022 Inspirerend - recensie
29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
 

Agenda