blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Vers van de pers!

Vers van de pers!

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Share

Willeke de Wit


 Wit

Heel mijn leven ben ik vooral nieuwsgierig geweest naar hoe mensen in elkaar zitten, wie ze zijn,  van waaruit ze handelen, waar ze vandaag komen en wat ze meegemaakt hebben. Het is voor mij  een weg waarin ik alles aanga wat ik tegenkom, de vreugde en de pijn. Het leren omgaan met en genieten van verscheidenheid, het zien en laten waar iedereen is in zijn ontwikkeling. Mijn manier zoeken om dit te kunnen duiden, uit te beelden en terug te geven.

Vanuit de kleuterleidsteropleiding, Lo tekenen, SPH, kleine Tiki ( school voor dynamisch coachen en innerlijke ontwikkeling), tzolkin,  School van Ascensie/medicijnwiel en een heleboel kleine cursussen  ben ik nu bezig met de opleiding familieopstellingen.

Mijn gezin (man en zoon) geven mij een stabiele basis om samen te delen en samen projecten te ontwikkelen. Wandelen in de natuur geeft me de rust en een plek om weer tot mezelf te komen en steeds de verwondering te vinden dat alles er al is, als ik maar leer kijken. Het is een ontvangen van cadeautjes; de schoonheid, een dier, een veer, een steen, de verandering van de maan, etc.

Het grootste gedeelte van mijn leven werk ik in de kinderopvang in al haar facetten.  Dit heb ik met veel liefde gedaan en er heel veel liefde voor terug gekregen. Kinderen zijn de meest mooie spiegels, zo zuiver en oprecht en ze geloven nog in de echte magie.  Het is een voorrecht zo’n lange tijd met de basis van een mens, het kind, te mogen werken, wederzijds te groeien en te mogen spelen. Vele grote projecten heb ik mogen opzetten.

Naast organiseren ben ik altijd creatief bezig geweest en sinds 2013 ben ik weer echt begonnen met schilderen. Ik gebruik het als tool om mijn beelden te laten zien, beelden die binnen komen vanuit de natuur, een meditatie, een opstelling of door bewust me ergens op in te lezen. Al spelend vormt het beeld zich, vaak weet mijn lichaam eerder dan mijn bewustzijn hoe het eruit komt te zien. Het is een vorm van overgave en het bracht mijn leven in een stroomversnelling. Naast alle schilderijen voor het elfenspel werkte ik aan een serie krachtschilderijen; bakens op weg in mijn ontwikkeling.

 

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Willeke de WitShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/05/2021 7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad
06/05/2021 De nieuwe maan van 11 mei 2021
24/04/2021 24 april - 6 mei 2021: het Blauwe Aap levenspad
22/04/2021 De volle maan van 27 april 2021
 

Agenda