blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Share

Tammy Billups


 Billups

Tammy Billups is een pionier op het gebied van heilige zielsrelaties tussen mens en dier. Ze ontwikkelde de tandemheling, is een gecertificeerd therapeut en auteur. In haar holistische helingspraktijk werkt ze internationaal. Haar werk aangaande het identificeren en helen van de vijf emotionele kernwonden bij dieren kent geen weerga. Haar bevindingen op dit gebied publiceerde ze in haar eerste boek, ‘Soul Healing with Our Animal Companions’ en ze heeft lesmodules over dit onderwerp ontwikkeld voor dierenliefhebbers, vrijwilligers in de rescue wereld en professionals in de zorg voor dieren.
Tammy’s werk en haar ontdekkingen op het gebied van het helen van emotionele wonden bij dieren en de zielscontracten tussen mensen en dieren kregen aandacht op de Animal Wisdom World Summit van 2019 en 2020 en de Animal Communicator and Healer Summit van 2020.
In essentie draait haar werk om het verhogen van het bewustzijn van het hogere doel dat in het hart van elke relatie tussen mens en dier ligt, en het onderzoeken van hoe dit wederzijdse heling en evolutie kan versnellen.
Tammy heeft een sterk intuïtieve, transcendente manier van werken met haar cliënten en dit wordt wel eens omschreven als zieldialyse. Haar werk kent grote diepte en transformationele kracht. Ze staat bekend om haar passie voor haar werk, zowel bij helingssessies met mensen als tandemhelingssessies met mensen en hun dieren.
Al meer dan twee decennia heeft Tammy een commitment om van de wereld een betere plek te maken door mensen en dieren te helpen een gezonder en gelukkiger leven te omarmen.
Ze heeft ook veel begeleide-meditatietools ontwikkeld om diepe emotionele heling in mensen en hun dierlijke metgezellen te bevorderen.
Wekelijks geeft ze als vrijwilliger helingssessies in asielen en bij rescue organisaties. Sinds 2015 verzorgt ze de Praying Paws Animal Service als onderdeel van de Unity North spiritual community.
Tammy is co-auteur van het boek ‘F.A.I.T.H.: Finding Answers in the Heart’. In 2014 verscheen haar CD ‘Embracing the Divine Within: Meditations for a Loving, Thriving Life’en in 2018 de CD ‘Soul Healing Meditations to Benefit People & Their Animals’. Verder geeft ze regelmatig online lessen en webinars.

 

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Tammy BillupsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda