blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken ē Auteurs

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Share

Petra Stam


 Stam

 

Petra Stam (1968) heeft zich altijd aangetrokken gevoeld tot symboliek, spiritualiteit, en de natuur. Na de HBO-opleiding voor maatschappelijk werk heeft ze elf jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt en onder andere minderjarige asielzoekers en tienermoeders begeleid. Naast haar werk volgde ze de opleiding Klassieke Homeopathie en sloot die af in 1999. Sindsdien heeft ze haar eigen praktijk waar ze naast homeopathieconsulten ook cursussen 'eerste hulp met homeopathie' gericht op volwassenen en op kinderen geeft. De homeopathische geneesmiddelbeelden van planten, bomen, mineralen en dieren spreken haar zeer aan, omdat ze zijn te herkennen in de mens. Door in gesprek te gaan zoekt ze het meest passende geneesmiddel voor iemand, waardoor die lichamelijk en geestelijk weer op een natuurlijke manier in zijn kracht kan komen.

Tarotkaarten had ze al in haar jeugd, maar een intensieve cursus volgde ze later. Ze duidt de kaarten met behulp van haar kennis van symbolen, mythologie en psychologische processen, en haar inzicht, intuïtie en heldervoelendheid. Ze geeft consulten in haar praktijk of op locatie en geeft haar jarenlange ervaring door in de basiscursus tarot, verdiepingsavonden tarot en workshops, waarin intuïtietraining een vast onderdeel is. Ze is opgenomen in de lijst tarotdeskundigen Nederland.

Een andere workshop die ze regelmatig voor groepen geeft is zelf wierook maken. Ook heeft ze een jaar open maanvieringen opgezet en geleid. De bijeenkomsten waren gericht op zelfbewustzijn en spirituele groei. Hierbij betrok ze onder andere de natuurcyclus en de tarot.

Naast deze werkzaamheden kwam de passie voor schrijven weer naar boven. Die kreeg vorm in artikelen, fantasyverhalen en sprookjes.

Haar passie en veel van haar kennis en ervaring deelt ze in 'In het licht van de Maan'. Ook maakte ze veel foto's voor dit boek.

De grote overeenkomst in al haar activiteiten is de beeldtaal, de symboliek, de natuurlijke weg en daarmee het streven naar zelfbewustzijn, eigenheid en vrijheid.

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Petra Stam


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40

info@A3boeken.nl

 

KvK 30121964

BTW NL001506161B83A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

29/06/2022 De kaarten spiegelen inderdaad!
27/06/2022 De drie familiekaarten uit 'Spiegel van de zodiak'
14/06/2022 13 - 25 juni 2022: het Blauwe Hand levenspad
08/06/2022 De volle maan van 14 juni 2022
 

Agenda