blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Vers van de pers!

Vers van de pers!

Nieuw!

2e druk is verschenen!

Alweer de 5e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Share

Mirjam van Zweeden


 Zweeden

Mirjam van Zweeden (1962) schreef haar eerste gedicht voor haar lievelingspop Linda, toen ze een jaar of acht was. Op de lagere school schreef zij samen met haar zus een musical en liedjes voor het schoolsongfestival. Op zolder heeft ze nog een krat met dagboeken die ze als tiener volpende met geheimen en belevenissen. Maar daarna richtte ze zich met haar schrijven voornamelijk op school, opleiding en werk. Pas in de rust die ze moest nemen na de whiplash die ze bij een auto-ongeval in 2000 opliep, kwamen er weer zinnen bovendrijven die gedichten en liedjes gingen vormen. Ze gaf in eigen beheer drie bundels met poëzie, haiku's en korte stukjes uit. In 2005 begon ze met 'het gedicht en de schets van de week' per e-mail en twee jaar later kreeg dit een plek op haar weblog boventonen.volkskrantblog.nl. In ditzelfde jaar zette ze de eerste zinnen op papier voor dit boek over de tijd, een thema dat al speelde voordat ze de whiplash kreeg. Al twintig jaar is de tijd een rode draad in haar werk als cursus- en workshopleider, trainer en loopbaancoach.

Mirjam begon haar loopbaan als cultureel werkster in achterstandswijken in Utrecht, waar ze vrouwen, Marokkaanse meisjes en ouderen begeleidde, en educatieve en recreatieve programma's opzette. Een paar jaar later stapte ze over naar een stedelijke organisatie waar ze in trainingen en coachingsgesprekken herintredende vrouwen begeleidde. Na een vervolgstudie Post-HEAO Management ging ze als freelancer werken voor verschillende trainingsbureaus. Ze gaf tien jaar trainingen op het gebied van communicatie, persoonlijke effectiviteit en coachend leiding geven voor bedrijven en organisaties door het hele land. Daarnaast specialiseerde ze zich in assessment center technieken, loopbaanbegeleiding en outplacement.

In 1995 begon ze haar eigen loopbaanbureau, dat nu opgegaan is in haar bureau voor coaching en training 'de Boventoon'. In haar werk staat een creatieve, intuďtieve manier van werken centraal.

Samen met haar partner verzorgt ze seminars Creatieve homeopathie voor homeopathisch artsen en therapeuten.

Creatieve expressie is voor Mirjam wezenlijk om zich te ontwikkelen en in contact te komen/zijn met anderen. Ze volgt al sinds haar zesde cursussen op het gebied van dans en beweging, muziek en zang, theater, mime en clownerie. Ze heeft samen met anderen en alleen voorstellingen en presentaties gegeven en gaf jarenlang toneellessen aan kinderen. Daarnaast verdiept ze zich in spiritualiteit en intuďtie. De natuur is voor haar een grote bron van inspiratie.

Een combinatie van kunstzinnig bezig zijn in 'haar eigen tijd' en zich verbinden aan workshops en presentaties is voor haar ideaal.

'Ik houd ervan om op een speelse, informele wijze contact met mensen te maken en hen aan te spreken op hun eigen wijsheid. Ik zet werkvormen in waarbij mensen vanuit verschillende creatieve invalshoeken bepaalde kennis/thema's benaderen zodat ze hun beelden, ideeën, dromen, emoties en wensen hierover tot uitdrukking kunnen brengen en uitwisselen.'

Mirjam is getrouwd en moeder van twee jongens.

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Mirjam van Zweeden


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/05/2021 7 - 19 mei 2021: Geel Zaad levenspad
06/05/2021 De nieuwe maan van 11 mei 2021
24/04/2021 24 april - 6 mei 2021: het Blauwe Aap levenspad
22/04/2021 De volle maan van 27 april 2021
 

Agenda