blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Share

Marja de Zeeuw


 Zeeuw

Marja de Zeeuw (1964) volgde de HBO-opleiding tot Tolk-Vertaler, de tegenwoordige Vertaalacademie, en is beëdigd vertaalster Frans en Engels, gespecialiseerd in het technisch/natuurwetenschappelijk vakgebied. Ze werkte zeven jaar op de marketingafdeling van Yves Rocher als onder meer tekstschrijfster en vertaalster Frans. Daarna reed ze een jaar als vertegenwoordigster voor een Franse uitgeverij van kunstreproducties door de bovenste helft van Nederland. Sinds 2000 is ondertitelvertaalster in vaste dienst bij Broadcast Text International, waar ze onder meer programma's van SBS6, Net 5, Veronica, Discovery, National Geographic en films ondertitelt. Daarnaast geeft ze bijles in Nederlands, Frans en Engels, conversatieles Engels en Frans en redigeert ze teksten.

Tijdens de jaren bij Yves Rocher werd haar interesse gewekt voor de geneeskrachtige werking van bomen en planten en vooral voor wat we tegenwoordig als onkruid bestempelen. Deze belangstelling leidde tot het volgen van een cursus voor praktische toepassing van kruiden bij een natuurgeneeskundige en sindsdien maakt ze kruidenthees, -zalven en -tincturen.

Door het zelf verzamelen van de kruiden raakte ze verdiept in de natuurlijke cycli, maanstanden en -invloed en de mystieke krachten van planten en kruiden. Dit leidde tot een duik in de geschiedenis en oude natuurreligies, want de kennis van kruiden en de natuur is immers zo oud als de mens. Zo werd de verdieping in en het contact met de natuur een wezenlijk onderdeel van haar leven.

Haar kennis over de geneeskrachtige werking van bomen en planten wil ze graag overdragen, juist in deze tijd waarin al die kennis verloren dreigt te gaan. We stappen achteloos over klaver en weegbree heen en dulden geen paardenbloemen en brandnetels in onze tuin, terwijl we deze 'on'kruiden juist moeten koesteren, omdat ze zoveel goeds te bieden hebben.

Via workshops biedt ze mensen de gelegenheid om zelf op een simpele manier kruidentincturen en '“zalven te maken en zo kennis over kruiden op te doen en die ook praktisch toe te passen.

 

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Marja de Zeeuw


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/08/2020 7 - 19 augustus 2020: het Blauwe Aap levenspad
04/08/2020 Nederlandse rechten voor Divine Dog Wisdom Cards™ en Cosmic Cat Wisdom Cards™
03/08/2020 De volle maan van 3 augustus 2020
25/07/2020 25 juli - 6 augustus 2020: het Witte Spiegel levenspad
 

Agenda