blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Share

Hans de Waard


 Waard

Hans de Waard (1964), paramedicus, ontwikkelaar, coach, trainer en nu ook auteur. Zijn passie is mensen ondersteunen en stimuleren om vol in hun eigen kracht, gezond en moeiteloos door het leven te gaan.

Na zijn studie fysiotherapie werkte hij vele jaren in de farmaceutische en orthopedische reconstructiemarkt. Vervolgens zette hij een medisch ontwikkelingsbedrijf op, dat onder meer een ongecementeerde totale heupprothese heeft ontwikkeld, de Symax. Daarnaast is hij van jongs af aan altijd bezig geweest met spiritualiteit en steeds meer op zoek gegaan naar een manier om zichzelf en anderen te bevrijden van het belastende en beperkende verleden. Allerlei energetische behandelingstechnieken heeft hij onderzocht en ondergaan, maar geen enkele voldeed. Met als gevolg dat hij de Jassentechniek ontwikkelde en aansluitend De Stap en Jassentechniek Healing voor mens, dier, huis en bedrijf. Zijn visie is dat de ballast die wij bij ons dragen ons remt om met vertrouwen door te groeien en zonder oogkleppen op onze verantwoordelijkheid voor onszelf, elkaar en onze leefomgeving te nemen.

Of in zijn eigen woorden: 'Ik geloof in een spel van het leven waarin ieder van ons ooit een rol heeft gekozen om te zijn, samen te groeien en het leven met elkaar te kunnen beleven. Een rol die idealiter bij ons past, die ons voedt op alle niveaus. Een rol die ik in ieder geval was vergeten. Om erachter te komen welke rol dit is, heb ik eerst afstand moeten doen van alle ballast. Nu, na jarenlang weerstand te hebben geboden, laat ik mij meevoeren in de natuurlijke flow van mijn Leven, waarbij ik mij laat leiden door mijn initiële gevoelens. Hierdoor laat het Leven mij steeds meer zien wie ik ben en wat bij me past zonder dat ik dit hoef in te vullen, moeiteloos. En met de dag wordt het plaatje leuker, duidelijker en spannender.'

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Hans de Waard


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

07/08/2020 7 - 19 augustus 2020: het Blauwe Aap levenspad
04/08/2020 Nederlandse rechten voor Divine Dog Wisdom Cards™ en Cosmic Cat Wisdom Cards™
03/08/2020 De volle maan van 3 augustus 2020
25/07/2020 25 juli - 6 augustus 2020: het Witte Spiegel levenspad
 

Agenda