blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken • Auteurs

Nu verkrijgbaar!

Speciaal voor
kinderen

Jaaa, ze zijn er!

Lichttaalkaarten!

Share

Elvira van Rijn


 Rijn

Elvira van Rijn (1967): Het is mijn missie mensen bewust te maken van hun kwaliteiten, drijfveren en mogelijkheden om in het dagelijks leven met plezier te groeien en creëren. Vanuit Maya wijsheid werk ik als trainer, ontwikkelaar en auteur aan deze missie. Ik ontwikkel instrumenten voor coaching en zelf-coaching zoals persoonlijke Tzolkin profielen, boeken en de Maya wijsheid app. Ik geef trainingen om met de Tzolkin te leren werken en verzorg workshops en een jaarprogramma voor persoonlijke groei en creatie. 

Na mijn studie Nederlandse taal- en letterkunde startte ik eerst als tekstschrijver en vervolgens als communicatietrainer en -adviseur in het bedrijfsleven. Behoefte aan meer diepgang in leven en werk bracht mij op het spoor van persoonlijke ontwikkeling.

Na een vrij kunstzinnig jaar volgde ik bij Brandon Bays de Helende Reis opleiding en daarna liep ik het pad van de Inca sjamanen. Bij The Four Winds van Alberto Villoldo volgde ik Healing the Lightbody. Dit zorgde voor een totale transformatie van mijzelf en mijn werk. Hierdoor kon ik opnieuw met groepen gaan werken, maar dan vanuit een heel nieuw perspectief: met heel mijn hart en vanuit mijn eigen wijsheid.

In de loop van de jaren is de Maya Tzolkin kalender een persoonlijk kompas geworden om moeiteloos tot de kern te komen. SoulCollage® is daarbij een prachtig instrument om die kern in woord en beeld tevoorschijn te toveren.

Vanuit mijn achtergrond als schrijver, trainer en adviseur en mijn persoonlijke behoefte aan praktische handvatten ontwikkel ik instrumenten voor coaching en zelfcoaching. Ik geef workshops en trainingen om deze instrumenten te gebruiken als kompas voor het dagelijks leven en als instrument voor coaches, trainers en therapeuten .
Ik ben auteur van drie Maya wijsheid boeken en co-auteur van de Maya wijsheid creatiekaarten. Sinds ik werk met de Maya wijsheid heb ik meer en meer geleerd, net als de Maya’s mijn blik op de toekomst te richten. Zo leerde ik wat de betekenis is van creëren en hoe je een magneet wordt voor de toekomst die je wenst.

« Terug naar de auteurslijst.Boeken van Elvira van Rijn


Gerelateerd nieuwsShare

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

10/05/2022 De volle maan en maansverduistering van 16 mei 2022
06/05/2022 6 - 18 mei 2022: het Gele Ster levenspad
23/04/2022 23 april - 5 mei 2022: het Blauwe Adelaar levenspad
21/04/2022 De nieuwe maan en zonsverduistering van 20 april 2022
 

Agenda