blackjack oyna casino metropol


 

A3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

U bent hier : A3 boeken Auteurs

Help je ook mee
dieren in nood helpen?

Bekijk het filmpje
over dit boek

Alweer de 4e druk!

Een fotoalbum op facebook met foto's van boekenkasten met daarin boeken van A3 boeken. Nieuwe foto's zijn welkom!

Dit hartlabyrint
van Selma Sevenhuijsen
mag je overtekenen
en gebruiken zoveel
je maar wilt.
(uit: 'De glimlach van de sirene')

Share

Annetje Braat


 Braat

Annetje Braat (1948):

Het is een voorrecht geboren te worden in de tropen waar buiten leven vanzelfsprekend is. Opgroeien in een flora met geuren en kleuren, een fauna van groot naar klein maakt de natuur tot een vertrouwde speelkameraad. Maar hoe blijf je in contact met dit vertrouwen als je van puber doorgroeit tot volwassene en uiteindelijk moeder en oma wordt met de wens dit vertrouwen weer door te geven?

De Vrijeschool van Rudolf Steiner stimuleerde creativiteit die leidde tot expressie van eigenheid. Ervaringen in topsport en de verpleging gaven waardevolle inzichten voor het begeleiden van persoonlijke ontwikkeling en groepsprocessen. Het moederschap leerde mij over totale overgave en over het loslaten in vertrouwen van drie fantastische kinderen.

Tijdens een verblijf van drie jaren in de bush van Zambia leerden de Zambianen mij hoe je contact kan blijven houden met de blijheid en de vrolijkheid van het leven, ondanks het chronisch tekort aan voedsel. Alsof het vertrouwen in het universum dichterbij is, als de dood naast je leeft. In een bijna-doodervaring werd me een hernieuwde kans gegeven bewust voor het leven te kiezen. Die kans greep ik.

De combinatie van de intuďtieve opleiding bij het Centrum voor Leven en Intuďtie met de opleiding kunstzinnige therapie en psychosynthese bij Cochenille, maakte nog slapende talenten wakker. Een reader/healer en coaching praktijk was het gevolg.

In de ontmoeting met Don Juan Nunez del Prado, die de oude energietechnieken van de Inca's uit Peru in Nederland introduceert, werd het vertrouwen in de persoonlijke communicatie met de natuur verstevigd en uitgebouwd.

Samen met mijn levenspartner Dolf van der Weij kunnen wij onze liefde voor de natuur nu in praktijk brengen sinds wij de zorg voor landgoed Heidehof op ons hebben genomen.

De natuur doseert haar communicatie uiterst precies en altijd liefdevol.

Dat blijft me verwonderen en ontroeren.

« Terug naar de auteurslijst.Share

A3 boeken

Oosterveldweg 15
7274 DZ Geesteren
Nederland

T 0545 48 11 40
F 0545 48 11 35

info@A3boeken.nlA3boeken @ Facebook A3boeken @ Twitter A3boeken @ Pinterest A3boeken RSS feed

Nieuws

13/08/2020 De nieuwe maan van 19 augustus 2020
07/08/2020 7 - 19 augustus 2020: het Blauwe Aap levenspad
04/08/2020 Nederlandse rechten voor Divine Dog Wisdom Cards™ en Cosmic Cat Wisdom Cards™
03/08/2020 De volle maan van 3 augustus 2020
 

Agenda